Mini biertankwagen bevoorraadt horeca

De horeca in Nederland heeft zijn deuren weer geopend en moet daarom bevoorraad worden met voldoende drank. Heineken heeft in samenwerking met Duotank en Top Systems een unieke elektrische mini biertankwagen ontwikkeld waarmee de horeca in de binnenstad van Amsterdam duurzaam en geluidloos van bier gaat voorzien. 


Wat maakt de elektrische mini bierwagen zó uniek?

Met de allereerste 100% elektrische mini biertankwagens ter wereld bevoorraadt de bierwagen Heineken cafés en restaurants in de Amsterdamse binnenstad op een duurzame manier. De bierwagen sluit perfect aan bij het nieuwe beleid van de gemeente Amsterdam. Het beleid streeft ernaar om zwaar en vervuilend verkeer in de binnenstad te weren.

De smaakt lijdt er niet onder. De biertank wordt direct gevuld bij de brouwerij, wat resultaat in een betere smaak. In de plaats van CO2 wordt perslucht gebruikt bij het tapproces. De fijne aroma’s van het bier blijven hierdoor bewaard.

Daarnaast is de elektrische mini biertankwagen fluisterstil met als voordeel dat je muziek en gezelligheid hoort in plaats van motorgeronk, niet geheel onbelangrijk toch?

De elektrische mini biertankwagen

De Elektrische mini biertankwagen; een samenwerking tussen Heineken, Duotank en Top Systems


Deel dit bericht
Bekijk meer Gezonde leefstijl: maak het je gasten makkelijk met deze 7 tips
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!