HEINEKEN Horeca


Onze meesterbrouwers brouwen het bier waar heel Nederland van houdt. Van Heineken®, Heineken 0.0 en Amstel tot Brand, Birra Moretti, Affligem, Desperados, Texels, Oedipus, Lagunitas en Sol.

HEINEKEN helpt je graag het beste uit jouw wereldzaak te halen. We denken met je mee, geven je advies en helpen je een winstgevend assortiment samen te stellen.

  • Ontvang vrijblijvend advies van onze vakmensen.
  • Ontdek onze uiteenlopende horeca services.
  • Bekijk hoe en op welke gebieden we je kunnen ondersteunen.
  • Krijg direct inzicht in alle mogelijkheden.

150 jaar ervaring als horecapartner voor jouw wereldzaak: De HEINEKEN brouwerij – sinds 1864
150 jaar geleden gestart in brouwerij de Hooiberg op de Nieuwezijdse Voorburgwal, nu niet meer weg te denken van de Stadhouderskade: de HEINEKEN-brouwerij. Opgericht door de 22-jarige Gerard Adriaan Heineken in 1864. Een echte ondernemer met lef, passie voor bier en een talent voor brouwen. En dat is gebleken.

Wereldwijd bekend én geliefd
Na het opheffen van de drooglegging in 1933 is HEINEKEN het eerste geïmporteerde biertje in de USA. De export groeit explosief. HEINEKEN is ondertussen over de hele wereld bekend en geliefd. Wij verbinden wereldwijd meer mensen dan welke brouwer dan ook. Binnen verschillende markten, in ons eigen bedrijf én in jouw wereldzaak.

Samen zijn we HEINEKEN
700 collega’s vormen samen het gezicht van HEINEKEN Nederland. Wij zorgen voor het bier in het schap en op de tap. Samen zijn wij de onmisbare schakel tussen de brouwerij en hét perfecte biertje bij mensen thuis of op het terras.

Ondernemen met ondernemers
Omdat we zelf ondernemers zijn, begrijpen we het vak van onze klanten als geen ander. Samen werken we aan verbetering en groei. We komen achter onze schermen vandaan om te praten én te luisteren. Naar dromen, frustraties, plannen en oplossingen. Om zo het vertrouwen te krijgen om nieuwe dingen te proberen en verder te innoveren. En om te genieten van wat er al is. Want sommige dingen lijken zo vanzelfsprekend, dat we haast vergeten er trots op te zijn.

Wat je nog meer van ons mag verwachten
Naast ons assortiment dranken kun je bij ons terecht voor zaken als interieuradvies, gepersonaliseerd POS-materiaal, onze tapservice, bezorgen zonder zorgen, winterterrasadvies, een duurzaamheidsscan, bier van het moment, trainingen en nog veel meer. Met onze uiteenlopende expertises en een breed netwerk, bieden wij jou alle hulp, services en materialen die je nodig hebt. Voor meer gemak en een hogere omzet.

Samen ondernemen, samen groen.
In alles wat we doen zijn we groen. HEINEKEN onderneemt met respect voor mens en milieu. Van regionale teelt, hernieuwbare energie, duurzaam transport, groene verpakkingen tot aan een waterbesparend brouwproces. Als ondernemers kunnen we samen een groot verschil maken.

Samen met HEINEKEN haal je het beste uit jouw wereldzaak: Meer gemak en de beste kwaliteit. Voor jou én je gasten. We bieden een ruim assortiment van hoge kwaliteit, met de lekkerste bieren voor iedere gelegenheid. Bier dat ons samenbrengt. Laat genieten. Thuis. In de kroeg. Op het terras. Overal. Van elkaar. Van elke moment. Van pilseners en speciaalbieren tot aan ciders.

Contactinformatie
customercare@heineken.com
https://www.heinekenhoreca.nl/


Neem contact op met HEINEKEN Horeca

Berichten van HEINEKEN Horeca
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!