All Day Drinks

Samen met jullie willen wij de inzet van warme- en koude dranken, bakery & pastry in de Nederlandse horeca naar een hoger niveau tillen.


Tijdens Horecava 2022 zijn de segmenten cold drinks, warm drinks, bakery & pastry samen te vinden in hal 12. Naast de mooiste exposanten nemen we jullie doormiddel van een ‘All Day Drinks’ area mee in de ontwikkelingen binnen de branche en samenleving. Op deze manier bereid je jezelf voor en ben je start klaar voor de toekomst.

Hier kun je terecht voor alle vragen omtrent product, assortiment, equipment en personeel. Daarnaast worden de kansen belicht die optimale inzet van dranken met zich meebrengen, zoals marge, spend-per-guest en verlengen van de verblijfduur.

Er wordt ook aandacht geschonken aan een toekomst proof (duurzame) bedrijfsvoering en assortiment. Alle thema’s zullen belicht worden vanuit de diverse productgroepen: spirits/mixers, bier, koffie, thee, brood & patisserie.

Het is voor jou dé ideale plek om inspiratie op te doen, te netwerken, elkaar te ontmoeten en om ervaring uit te wisselen.


Deel dit bericht
Bekijk meer Minder energie, maar meer winst!
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!