Horecava Limited, een horeca event dat van je beeldscherm afspatte. 1 dag vol met sprekers, inspiratievolle sessies, kennis en meer! Alles om de horecaondernemer van nu verder te helpen.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 3 maart 2021
Van de Leisure tot bezorging en van cocktails tot servies en automatisering. De hele branche kwam aan bod. Onderwerpen als talent, personeel, Covid-19, robotisering en consumenten gedrag werden besproken en bediscussieerd. Nog even nagenieten, of terugkijken wat je gemist hebt:
Horecava, 365 dagen per jaar online en in 2022 weer een fysiek evenement. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Florentine houdt zich als Exhibition Manager voornamelijk bezig met het aansturen van het team. Daarnaast is zij mede verantwoordelijk voor het uitdenken van concepten en het resultaat hiervan. Je kunt dit eigenlijk zien als een soort projectmanager van het project Horecava.
Net zoals je gewend bent van een normale Horecava, staat ook het programma van Horecava Limited bomvol sprekers, innovaties, kennissessies, start-ups en is er de mogelijkheid om nieuwe producten écht te proeven. Om je te helpen kiezen hebben we verschillende stages en sessies uitgelicht. Want er is zoveel, dat je op sommige momenten gewoon moet kiezen.
Horecava Limited is eigenlijk niet veel anders dan een normale editie. Tenminste als het gaat om keuzes maken. Want met verschillende stages en meerdere online sessies tegelijkertijd is het ook bij deze virtuele editie niet makkelijk om te kiezen. Daarom lichten we 5 onderdelen uit in dit artikel.
Drie keer presenteerden Charles van Goch en Stephanie van Oorschot van HotelloTOP ‘De Horecawereld Draait Door’. In de sessie over restaurants en cafés spraken zij met Alina Gikis – Manager van Cocktailbar Amehoela, Eser Adiguzel – Commercieel Directeur van Deliveroo, Marc Jitta – Horecadirecteur van Heineken en Ronald Huiskamp – Eigenaar van H-Hospitality.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!