La Venta Groothandel B.V


Maak kennis met La Venta

José Manuel Pozuelo is in 1998 naar Nederland gekomen en gaan werken in de Spaanse horeca. Als bedrijfsleider en inkoper van meerdere Tapaszaken kwam hij erachter dat de echte Spaanse producten niet te koop waren bij de reguliere horeca groothandels. Hij is toen met zijn zoektocht in Spanje begonnen om goede producten naar Nederland te importeren. Al heel snel kreeg hij een droom. Een droom om de juiste Spaanse delicatessen naar Nederland te importeren met een eigen groothandel.

Een jarenlange zoektocht naar de ware Spaanse delicatessen volgde. Dit resulteerde in meer dan 500 prachtige Spaanse producten. We hebben aandacht voor iedere klant. Wij willen al uw wensen uit laten komen. Dit doen we met onze kennis, maar ook met ons vernieuwende assortiment. Wanneer u klant wordt bij La Venta kunt u het gehele assortiment altijd online inzien. Zo kunt u altijd en overal bestellingen plaatsen en prijzen inzien.

Het team van La Venta

Door de jaren heen heeft Jose besloten om zich te gaan focussen op de zakelijke markt. Daarbij focust La Venta zich op restaurants en horecaondernemingen. Dit doet Jose niet meer alleen, maar samen met een team enthousiaste medewerkers.


Neem contact op met La Venta Groothandel B.V

Berichten van La Venta Groothandel B.VNog geen berichten gepost door La Venta Groothandel B.V

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht