Bieze introduceert een nieuw herkenbaar gezicht


Bieze introduceert met Bieze Professional een herkenbaar gezicht voor foodprofessionals met oog voor kwaliteit en behoefte aan gemak.
Nu voorzien van uniforme uitstraling, tweetalig en mét heldere navigatie claims; dat is goed, gemakkelijk en genieten met een glimlach!

Bieze Professional is een fris, eigentijds merk voor fresh convenience producten van hoge kwaliteit tegen een mooie prijs. Met de opgewekte uitstraling benadrukken we de missie die we met Bieze hebben: we brengen graag een glimlach aan tafel bij onze klanten en de klanten van onze klanten. Het is onze ambitie om met het nieuwe Bieze de grenzen van de traditionele fresh convenience categorieën te verleggen. Bij alles wat we nieuw ontwikkelen gaan we voor de gezond(ere) en duurzame(re) keuze.

Vanaf week 2, 2022 te zien in de schappen bij jouw grossier.


Deel dit bericht
Bekijk meer KHN realiseert huurprijsvermindering restaurants
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!