Over koffie is de laatste jaren veel gezegd en geschreven. En terecht. Koffie speelt immers een belangrijke rol in het leven van velen van ons. Ook in de horeca is koffie een zeer belangrijke productgroep. Want waar bier, wijn en cocktails pas in de middag en avond relevant worden, is koffie van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat belangrijk.
Aangeboden door: Entree Magazine
Gepubliceerd op: 11 april 2019
Koffie biedt veel kansen voor creativiteit, daarom lanceren we in samenwerking met InspiratieLab een nieuw initiatief op Horecava: The Coffee Stage
Deze extra beleving die toegevoegd wordt aan het segment Koffie, Thee, Cacao & Bakkerij (Hal 12) laat het onderscheidende vermogen van koffie nog beter zien, proeven en beleven.
De laatste jaren zijn er op dat vlak enorm veel nieuwe technieken en materialen ontwikkeld. Zowel voor de traditionele horecabedrijven, maar ook voor zorg, onderwijs, leisure, en overige segmenten. Het iet wat rauwe Coffee Stage biedt de mogelijkheid om koffiekennis en inspiratie te delen, van de laatste ontwikkelingen, tot mooie verhalen van branders tot keynote sprekers en pioniers.
Bij The Coffee Stage gaan we de diepte in, aan de Coffee Catwalk krijgen leveranciers en producenten een podium en maak je kennis met unieke merken, leer je meer over je rendementskansen met koffie en hoor je tips & tricks op elk niveau. Van beginnende café houder tot doorgewinterde barista Coffee Stage biedt voor iedereen kansen.
Daarnaast wordt ook de Entree Best Barista Competitie op The Coffee Stage gehouden. Waarbij het niet alleen gaat om de koffie, maar ook om de persoonlijkheid achter de bar. Een spannende wedstrijd die samen met The Coffee Stage niet te missen zijn tijdens Horecava.
Entree Magazine is hét vakblad voor de horeca, verschijnt 11 keer per jaar en biedt actuele informatie en achtergrondartikelen.
Ieder jaar beloont Thuisbezorgd de beste aangesloten restaurants van Nederland met de Thuisbezorgd.nl Award. Dit jaar reikte Thuisbezorgd CEO en oprichter Jitse Groen de prijzen uit tijdens Horecava.
Op maandag 13 januari 2020 zullen acht gedreven duo’s tijdens de Horecava met elkaar strijden om met de hoogst gewaardeerde titel voor leermeesters en hun leerlingen de Gilde Arena te verlaten. Maar natuurlijk wordt er geen winnaar gekozen, zonder dat een strenge maar rechtvaardige jury aanwezig is om alle culinaire creaties te proeven en hun mening erover te geven.
Ieder jaar gaat de AF&BM, hét netwerk voor F&B professionals, op zoek naar de F&B Professional of the Year. Dit is die professional die gastheer/-vrouw pur sang is en die dag in dag uit laat zien dat hij/zij met aanstekelijk enthousiasme een echte motivator en coach is voor zijn/haar team. De afgelopen maanden heeft de AF&BM via diverse media opgeroepen tot het nomineren van vakgenoten. Gisteren zijn in Artis door AF&BM voorzitter René Giel de genomineerden bekend gemaakt die de komende weken met elkaar de strijd aan gaan om de felbegeerde titel.
Eindelijk is het dan zo ver: een vrouwelijke winnares tijdens de finale van het NK Biertappen op Horecava. Amber Ott van restaurant Zuyver uit Soest mag zich met trots de winnares noemen van het NK Biertappen 2020.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!