SVH en KHN bieden horecamedewerkers die thuis zitten gratis complete e-learning
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 19 mei 2020
Alle medewerkers die thuis zitten kunnen nu gratis aan de slag met het grootste e-learning platform voor de horeca. Gedurende een maand worden de licenties voor keuken, bediening en fastservice volledig opengesteld. Ontwikkeling van talent en vakbekwaamheid is van belang om straks weer een goede start te maken zodra het sociale leven weer op gang komt. SVH en KHN komen later met een nog groter aanbod om ondernemers en werknemers zo goed mogelijk te helpen.
“SVH en KHN staan achter de Nederlandse horeca en juist in deze tijd is dat van belang”, aldus Ricardo Eshuis, directeur SVH. “Normaliter is deze content beschikbaar voor leden van KHN via de KHN Academy, maar gezien deze uitzonderlijke situatie, stellen KHN en SVH deze licenties voor de hele bedrijfstak open. Voor leden van KHN komt een nog uitgebreider aanbod beschikbaar, aldus voorzitter van KHN Robér Willemsen.”
SVH en KHN: “De horeca heeft NU steun nodig. Zeker met de klappen die opgevangen moeten worden en personeel dat nu niet inzetbaar is willen we deze handreiking doen. Voor de keuken, bediening en fastservice rollen zijn er e-learning beschikbaar. Er zijn zoveel goede initiatieven in Nederland opgestart, wij leveren daar graag ook onze bijdrage aan. Samen staan we achter de Nederlandse horeca en richten we de #StayHomeHospitalityAcademy op.”
De licenties kunnen direct worden besteld waarna de medewerkers direct aan de slag kunnen binnen het e-learning platform.
Ook voor het reguliere onderwijs bieden wij ondersteuning en een oplossing voor het afstandsleren voor verschillende opleidingen binnen het mbo.
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
De uitdagingen waar we voor staan! Zowel voor horecaondernemers als toeleveranciers is dit een erg lastige tijd. Meer dan 52.000 horecaondernemingen hebben hun deuren moeten sluiten en passen hun verdienmodel aan naar afhalen of bezorgen. Dagelijks werken meer dan 3,5 miljoen medewerkers van huis en missen hun contact met hun werkgever.
Het CBL, de koepelorganisatie van supermarkten en foodservicebedrijven, bekend gemaakt dat de zelfbedieningsgroothandels van Sligro, Makro en Zegro per direct toegankelijk zijn voor particulieren. Dit betekent dat alle klanten welkom zijn, dus ook als zij geen ondernemer zijn of klantenkaart hebben. Deze maatregel is een noodzakelijke stap om de voedselvoorziening op peil te houden gedurende de Corona crisis. Het betreft een tijdelijke openstelling.
Mede namens jouw werkgever nodigt HOBP je uit om 5 trainingen op hun leeromgeving volledig gratis te gaan volgen.
Wat weet jij van bereidingstechnieken? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Bereidingstechnieken!
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!