Wat weet jij van vis en schaaldieren? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Vis en schaaldieren!
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 19 mei 2020
Ben jij een medewerker in de horeca of wil jij de overstap maken naar deze toffe branche? Dan is deze e-learning erg handig voor jou en je (nieuwe) collega’s! De e-learning helpt je met de basis en biedt jou gratis skills.
Start nu met de SVH e-learning Vis en schaaldieren en haal je certificaat!
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Werken in de foodservice is pittig, niet alleen in deze tijden maar ook in normale tijden. Vooral de horecatoppers lopen, tillen en bewegen vaak veel. Om fysiek fit te blijven heeft Bram Wildevuur, personal trainer en movement coach 6 fijne oefeningen voor je op een rij gezet.
Hoe ga je zo meteen weer om met de maatregelen als de horeca weer open mag? Anderhalve meter afstand houden is volgens Koninklijke Horeca Nederland en veel horeca ondernemers niet haalbaar. Zo denken ze er ook over bij ’t Zusje.
Wat weet jij van allergenen? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Allergenen!
Hoe moet je omgaan met jouw personeel, hoe hou je de communicatie open met trouwe gasten om te laten weten dat je bijvoorbeeld vanaf nu de maaltijd thuisbezorgd, en hoe zorg je ervoor dat de informatie iedereen op hetzelfde moment bereikt? En wat nu de situatie is, kan morgen weer anders zijn.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!