Wat weet jij van bereidingstechnieken? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Bereidingstechnieken!
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 19 mei 2020
Ben jij een medewerker in de horeca of wil jij de overstap maken naar deze toffe branche? Dan is deze e-learning erg handig voor jou en je (nieuwe) collega’s! De e-learning helpt je met de basis en biedt jou gratis skills.
Start nu met de SVH e-learning Bereidingstechnieken en haal je certificaat!
Horecava, 365 dagen per jaar online en in 2022 weer een fysiek evenement. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Wat weet jij van vis en schaaldieren? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Vis en schaaldieren!
Een van de belangrijkste richtlijnen in ons land om het coronavirus het hoofd te bieden is om bij klachten zoals koorts thuis te blijven. Echter blijkt het dat veel mensen niet thuis blijven bij klachten. Dit kan een risico opleveren voor horecabedrijven en dat is natuurlijk niet wat we willen voor de branche.
Mede namens jouw werkgever nodigt HOBP je uit om 5 trainingen op hun leeromgeving volledig gratis te gaan volgen.
In deze e-learning leer je meer over het verantwoord verstrekken van alcohol. Als een horecabedrijf alcohol wil schenken moet er altijd een leidinggevende aanwezig zijn die bijgeschreven is in het register Sociale Hygiëne. Ook het overige personeel dat drank verstrekt moet op de hoogte zijn van verantwoorde alcoholverstrekking. In deze e-learning leer je wat alcohol precies is en hoe je dit verantwoord verstrekt in de horeca.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!