Lekkerste Wedstrijden organiseert 35e vakwedstrijden

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert in 2019 voor de 35e (!) keer vakwedstrijden voor de horeca. In die tijd heeft de stichting zich ontwikkelt tot een professionele organisatie die maar liefst 12 verschillende wedstrijden op het programma heeft staan voor allerlei verschillende disciplines in de horeca.


We mogen tevreden zijn met de aanmeldingen voor de diverse wedstrijden tot nu toe. Enkele zijn zelfs al vol: De Lekkerste Hamburger, De Lekkerste Pannenkoek en Het Lekkerste Lunchgerecht, categorie Horeca. Kennelijk is onze nieuwe promotiefilm in de smaak gevallen. Er is door de organisatie niet gekozen voor voorrondes.
Er zijn ook nog wedstrijden waar nog enkele plaatsen vrij zijn: Het lekkerste Burgermenu, De lekkerste Hotdog, Het lekkerste Frietje of de Lekkerste Tosti. Ken of ben jij die creatieve persoon? Schrijf je in dan NU in!

Het NK Pannenkoeken bakken gaat ook in 2019 niet door, maar de stichting heeft het initiatief genomen om enthousiaste deelnemers tóch de mogelijkheid te geven met een wedstrijd hun kunnen te tonen: De Lekkerste Pannenkoek. De spelregels zijn niet anders en ook hier gaan we op zoek naar de allerlekkerste pannenkoek van het land!

Ook mogen we met trots vertellen dat we een nieuwe partner hebben: Chaud Devant. Zij steken de organisatie in mooie nette bedrijfskleding. We waren al één team, maar nu is dat nog duidelijker zichtbaar voor iedereen in de hal!


Deel dit bericht
Bekijk meer Genomineerden F&B Professional of the Year ‘19
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!