Loading component...

Debic Cheesecake

Tips: til jouw desserts naar een hoger niveau

Aangeboden door: Horecava

De gast anno nu verwacht kwaliteit, dus wat er op het bord ligt moet meer dan de moeite waard zijn. Dit geldt uiteraard ook voor het dessert: een essentieel onderdeel van de totale gastronomische ervaring. Maar hoe onderscheid je je met jouw desserts? En hoe verleid je die gast om nog te kiezen voor een laatste gang? Debic geeft een aantal tips.

Denk je aan echte klassieke desserts, dan zijn de dame blanche en crème brûlée daar absolute voorbeelden van. Ook de cheesecake hoort in dit rijtje thuis. De cheesecake staat zelfs in de top 3 van populairste desserts op de menukaart in de horeca. Dankzij de gladde, romige en fluweelzachte textuur is het een favoriet voor velen. Maar ook met klassieke desserts kun je onderscheidend zijn. Creëer klassiekers met een twist, bijvoorbeeld door te experimenteren met kleur. 

Kleur in de gastronomie

Kleur speelt in de gastronomie een niet te onderschatten rol. Het beïnvloedt de belevingswereld van mensen – en van jou. Stel je jouw werkomgeving maar eens voor met weinig of geen kleur. Kleur heeft invloed op de aantrekkingskracht van het restaurant, de sfeer, en de complete eetervaring. En niet geheel onbelangrijk: het kan de smaakbeleving beïnvloeden. Kleur kan dus veel meer doen dan een dessert alleen mooi maken. Debic geeft een aantal tips om de klassieke cheesecake op jouw menukaart te verrijken.

Loading component...

Loading component...

Loading component...

Nieuw! Debic Cheesecake

Met de nieuwe Debic Cheesecake zet je een cheesecake op tafel in drie eenvoudige stappen. De kant-en-klare opklopbare mix bevat alle ingrediënten voor een niet-gebakken cheesecake. Met slechts een paar handelingen van jou, creëer je een insta-waardig dessert. Benieuwd en klaar om zelf aan de slag te gaan? Kom proeven tijdens Horecava in Hal 12, Stand 12.502! Tot dan! 

Loading component...

Loading component...