Rational: welke kookuitdaging brengt take-away


Het take-away concept werd in maart 2020 in één klap noodzaak voor bijna ieder horecabedrijf. Bijna een jaar later bezoekt Frank van Rational drie bedrijven om te helpen bij de kooktechnische uitdagingen die de chef tegenkomt.

Drie totaal verschillende bedrijven die voor kooktechnische uitdagingen staan.

  • ’t Havengat in Volendam. Traditioneel Volendams eetcafé met tig zitplaatsen. Stroomt tijdens het toeristenseizoen over van het publiek en richt zich nu meer dan ooit op de lokale gast. Hoe blijf je je gasten verrassen en binden?
  • Toko Bandung in Amsterdam. Altijd al gewend aan take-away maar hoe hou je je aan de regels in een kleine keuken. Maak het mijn chef zo makkelijk mogelijk is de vraag aan Frank.
  • Bar Diner KIR in Borne. Van zo’n 200 gasten op een zaterdag naar één spitsmoment in de vroege avond. Hoe zorg ik voor de beste voorbereiding en supersnelle doorgifte op het moment supreme?

De antwoorden op deze vragen vind je terug in deze expertsessie! Kijk nu naar de video, gemaakt in partnership met Rational. Of klik hier voor meer informatie en het contactformulier.


Deel dit bericht
Bekijk meer Start-up Pitch: Ful frisdrank van microalgen
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!