Leg het trendboek naast je neer. Als het concept niet in een tweet uit te leggen valt, dan moet je even opnieuw beginnen, stelt conceptontwikkelaar Ronald van Balen van de Spijsbereiders. In deze video legt hij uit waarom én naar welke trend je altijd moet luisteren.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 7 mei 2019
Leg het trendboek naast je neer. Als het concept niet in een tweet uit te leggen valt, dan moet je even opnieuw beginnen, stelt conceptontwikkelaar Ronald van Balen van de Spijsbereiders. In deze video legt hij uit waarom én naar welke on going trend je wel altijd moet luisteren.
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Maarten Wessels gaat op onderzoek uit voor de horecaondernemer. Deze keer gaat hij langs bij een bezorgkeuken (dark kitchen) van Deliveroo. Wat houdt het precies in, hoe kun je beginnen en waar moet je aan denken als je morgen wil beginnen met bezorging. Want als je die keuken toch al hebt, waarom dan niet bezorging er ook bij doen?
General Manager Inge van Weert over pionieren in de hotellerie. Hoe kan een hotel ook een plek zijn voor de buurt, hoe kun je duurzamer ondernemen en streven naar zero waste?
Bij Koeckebackers snappen ze dat food dé manier is om mensen te verbinden en geven ze iedereen de kans om te stralen.
Maarten Wessels gaat op onderzoek uit voor de horecaondernemer. Deze keer gaat hij langs bij Jaz Hotel in Amsterdam. Daar hebben ze een inspirerende visie op het personeelsbeleid. Band Leader Marjolein vertelt hoe dit nieuwe werknemers aantrekt en geeft je tips om je te helpen bij jouw personeelsuitdagingen.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!