Hotspots, concepten, design, food & drinks in Antwerpen

Was jij erbij? Bij de allereerste Horecava Tour? Op 19 maart waren we in Antwerpen, bekeken we hotspots, kregen sneak previews, keken in verschillende keukens en bezochten we VENUEZ. Met een diverse groep geïnteresseerden vanuit onder andere Verstegen, De Pizzabakkers, AB InBev, Entree Magazine, Bier & Co en Le Perron stapten we ’s ochtends in Antwerpen op de fiets, om de hele dag inspiratie op te doen, te netwerken en samen te eten en te drinken.


Waar zijn we allemaal geweest?

  • Fosbury & Sons, creative hub waar samenwerken centraal staat
  • De Koninck, stadsbrouwerij met o.a. kaaswinkel, geweldige slagerij met eigen sterrenrestaurant, artisanale bakkerij, chocolade atelier en een fiets concept store
  • PAKT, co-creatie plek met creatieve en innovatieve ondernemers, een koffiebranderij en een dakterras waarvan de hele opbrengst wordt verdeeld onder de leden van de coöperatie/
  • Hotel August, sneak preview van het nieuwe prestige project waar The Jane Chef, Nick Bril verantwoordelijk is voor de F&B (opende 12 april) De Gulde Schoen, high end hotel van profvoetballer Ousmane Dembélé
  • VENUEZ, Gastronomische beurs in Antwerpen
    Ga ook een keer mee op een Horecava Tour!

Deel dit bericht
Bekijk meer Leg het trendboek naast je neer
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!