Was jij erbij? Bij de allereerste Horecava Tour? Op 19 maart waren we in Antwerpen, bekeken we hotspots, kregen sneak previews, keken in verschillende keukens en bezochten we VENUEZ. Met een diverse groep geïnteresseerden vanuit onder andere Verstegen, De Pizzabakkers, AB InBev, Entree Magazine, Bier & Co en Le Perron stapten we ’s ochtends in Antwerpen op de fiets, om de hele dag inspiratie op te doen, te netwerken en samen te eten en te drinken.
Aangeboden door: Entree Magazine
Gepubliceerd op: 7 mei 2019
Entree Magazine is hét vakblad voor de horeca, verschijnt 11 keer per jaar en biedt actuele informatie en achtergrondartikelen.
Met het platform ‘Help de Horeca’ werken Koninklijke Horeca Nederland, Heineken, Vrumona, Van Duijnen, Sligro, Maxxium, Van Geloven en nog vele andere horecapartners samen om horecaondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode én om consumenten binnenkort weer te kunnen laten genieten van de horeca.
Met het platform ‘Help de Horeca’ werken Koninklijke Horeca Nederland, Heineken, Vrumona, Van Duijnen, Sligro, Maxxium, Van Geloven en nog vele andere horecapartners samen om horecaondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode én om consumenten binnenkort weer te kunnen laten genieten van de horeca.
Met het platform ‘Help de Horeca’ werken Koninklijke Horeca Nederland, Heineken, Vrumona, Van Duijnen, Sligro, Maxxium, Van Geloven en nog vele andere horecapartners samen om horecaondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode én om consumenten binnenkort weer te kunnen laten genieten van de horeca.
Met het platform ‘Help de Horeca’ werken Koninklijke Horeca Nederland, Heineken, Vrumona, Van Duijnen, Sligro, Maxxium, Van Geloven en nog vele andere horecapartners samen om horecaondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode én om consumenten binnenkort weer te kunnen laten genieten van de horeca.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!