Horecava 2013: wereldbioscopen en het lekkerste kindermenu

Sinds Horecava 2008 zijn er verschillende themawerelden op de beursvloer te vinden. Tijdens Horecava 2013 kregen deze themawerelden allemaal een eigen bioscoop. Hier brachten uniek geproduceerde trendfilms bezoekers snel op de hoogte van wat er speelt in een sector. Ook ondernemers deden nieuwe ideeën op die zij direct konden toepassen in hun bedrijf.


De themawereld PUUR belichtte onder andere trends rondom bewuste en duurzame voedselketens. Bij NACHTLEVEN ging het om pop-ups, winebars en festivals. HOTEL stond in het teken van opvallende slaapconcepten en online incheck manieren. De TERRAS-wereld inspireerde ondernemers met robots, besteltoepassingen en sharing dishes.

Ook werd tijdens Horecava 2013 een nieuwe wedstrijd aan het jaarlijks terugkerende rijtje toegevoegd: Het Lekkerste Kindermenu. Louis Tonkes, werkzaam bij Hof van Saksen (Landal GreenParks), pakte de eerste titel!

Hieronder wat sfeerimpressies van Horecava 2013!


Deel dit bericht
Bekijk meer Nieuw dit jaar! De Foodservice Newcomer Award
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!