Haal meer uit je bier

Bier ondergaat een ware revolutie. Hoe spring je daar goed op in? Hoe haal je meer rendement uit bier? Welke bieren bieden je gasten net even iets extra’s? Waar moet je op letten bij het samenstellen van je bierkaart? En hoe combineer je jouw heerlijke gerechten met bier? Of jouw heerlijke bieren met lekkere gerechten?


In Bier Wereld (hal 10) van Horecava 2020 vind je al jouw antwoorden op bier gerelateerde vragen. Van craft,- speciaal,- low- & non alcohol bieren tot de hipste trends en handige tips & tricks om meer te doen met bier. Beleef het BrewDog pop-up restaurant, neem deel aan een interactieve bierproeverij en een van de workshops, leer meer over beer & foodpairing, scoren met no & low alcohol, je bierkaart én laat je bierassortiment onder de loep nemen door een bierspecialist.

Horecava - Haal meer uit je bier

In Bier Wereld maak je niet alleen kennis met de al bekendere partijen, maar juist ook met de kleine en nog onbekendere brouwers, die vaak verrassend uit de hoek komen. Daarnaast hebben we zoals gebruikelijk op donderdag in hal 13 de bier tapwedstrijden.


Deel dit bericht
Bekijk meer Stadslogistiek en de toekomst
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!