Laatste kans! Meld jouw product / dienst hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Dranktrends 2021 volgens Misja Vorstermans

Elk jaar komen er nieuwe trends bij en vallen er trends af. In een kort overzicht doet Misja Vorstermans, oprichter van Isaac Academy voorspellingen voor 2021.


Afhaal en bezorgcocktails. 

Op dit moment zijn afhaal- / bezorgcocktails erg populair, maar ik voorspel dat ze net zo snel zullen verdwijnen als ze zijn opgekomen wanneer bars weer opengaan.

Nieuwkomers en afvallers? 

De beloofde nieuwkomers; mezcal en vermout zullen een stille dood sterven. Deze categorieën zijn er niet in geslaagd een mainstream publiek aan te spreken.

Ik verwacht wel een grote verschuiving naar de “Dark Spirits”. Er zal een heropleving zijn in cognac, bourbon en Irish Whiskey.

Wat gaan we meer zien? 

In bars en restaurants zullen we meer combinaties zien: Een cocktail met een snack, bourbon en bier (boilermaker) het oer-Hollandse “kopstootje” en tequila en sangritas.

Wat is jou hoop voor ’21 ?

De hoop voor ’21: meer mensen gaan Armagnac drinken.


Deel dit bericht
Bekijk meer Gemakkelijk uw milieuvoetafdruk verkleinen?
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!