Elk jaar komen er nieuwe trends bij en vallen er trends af. In een kort overzicht doet Misja Vorstermans, oprichter van Isaac Academy voorspellingen voor 2021.
Aangeboden door: ISAAC Company
Gepubliceerd op: 27 januari 2021
Afhaal en bezorgcocktails.
Op dit moment zijn afhaal- / bezorgcocktails erg populair, maar ik voorspel dat ze net zo snel zullen verdwijnen als ze zijn opgekomen wanneer bars weer opengaan.
Nieuwkomers en afvallers?
De beloofde nieuwkomers; mezcal en vermout zullen een stille dood sterven. Deze categorieën zijn er niet in geslaagd een mainstream publiek aan te spreken.
Ik verwacht wel een grote verschuiving naar de “Dark Spirits”. Er zal een heropleving zijn in cognac, bourbon en Irish Whiskey.
Wat gaan we meer zien?
In bars en restaurants zullen we meer combinaties zien: Een cocktail met een snack, bourbon en bier (boilermaker) het oer-Hollandse “kopstootje” en tequila en sangritas.
Wat is jou hoop voor ’21 ?
De hoop voor ’21: meer mensen gaan Armagnac drinken.
“We teach with passion, because we love bartending” We hebben meer dan 11.000 barmannen/vrouwen, bedieningsmedewerkers, hosts, managers en bar-eigenaren in heel Europa opgeleid en les gegeven.
Een portieverpakking is praktisch, hygiënisch én biedt u meer gemak. Reden genoeg voor de Smart Switch: vervang uw grootverpakking in een portie!
Tijdens de corona crisis heeft Luuk Rijnders (32) een baan aangeboden gekregen als Director of Operations bij Kazerne in Eindhoven. Hij besloot deze kans te pakken en terug te keren naar zijn ‘roots’ in het zuiden van het land. Zijn doel is om de F&B kant van het bedrijf een grotere rol te laten spelen wat zonder twijfel zal gaan lukken, als je kijkt naar de aanzienlijke ervaring die Luuk heeft.
De gevolgen van COVID-19 zijn ongekend voor restaurantmanagers. Voedselveiligheid, de nieuwe hygiënenorm en nieuwe, creatieve manieren van werken zijn topprioriteit. Tork helpt u om de heropening van restaurants en cafés veilig te verlopen, zodra het weer kan.
Gratis E-learnings en meer.. FNV Catering heeft samen met de Gastvrijheidscoach diverse e-learnings ontwikkeld, zodat cateringmedewerkers juist nu kunnen investeren...
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!