#BOXVOORBROUWERS: Bier voor de échte bierliefhebber

De horeca is gesloten. Dat betekent even geen heerlijk vers getapt lokaal biertje. Voor de bareigenaar geen inkomsten, maar ook de bierbrouwer is de dupe. Als de bareigenaar geen bier verkoopt, dan heeft de brouwer ook geen inkomsten en we vrezen dat veel van de kleine onafhankelijke lokale brouwers dat niet lang zullen volhouden.


De brouwers blijven zitten met hun recent gebrouwen fusten vers bier. Deze bieren zullen de komende tijd hun intense smaak en aroma’s verliezen. Als bierliefhebbers willen we dat natuurlijk niet laten gebeuren, we willen deze fusten juist nu gebruiken om de Amsterdamse brouwers te steunen door wat extra omzet voor hen te realiseren. En daar kun jij bij helpen!

“BOTTEL kan de brouwers helpen omdat we het verse tapbier kunnen bottelen in de unieke 1 liter flessen. En jij kunt deze nu bij ons bestellen voor € 39,95 per doos van 4 flessen.”

Daarmee steunen we samen onze lokale brouwers!

Bestel hem gelijk via deze link!

#boxvoorbrouwers is een initiatief van BOTTEL in samenwerking met brouwerij Troost, Lowlander bier, Walhalla brewing, Oedipus brewing, Hoop bier, Pontus brewing, gebrouwern door vrouwen, brouwerij Poesiatenkater, de 7 deugden, brouwerij Homeland, Bruut bier, brouwerij de school en Two Chefs Brewing.


Deel dit bericht
Bekijk meer JRE initiatieven #WECAREMORE
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!