De horeca is gesloten. Dat betekent even geen heerlijk vers getapt lokaal biertje. Voor de bareigenaar geen inkomsten, maar ook de bierbrouwer is de dupe. Als de bareigenaar geen bier verkoopt, dan heeft de brouwer ook geen inkomsten en we vrezen dat veel van de kleine onafhankelijke lokale brouwers dat niet lang zullen volhouden.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 22 mei 2020
De brouwers blijven zitten met hun recent gebrouwen fusten vers bier. Deze bieren zullen de komende tijd hun intense smaak en aroma’s verliezen. Als bierliefhebbers willen we dat natuurlijk niet laten gebeuren, we willen deze fusten juist nu gebruiken om de Amsterdamse brouwers te steunen door wat extra omzet voor hen te realiseren. En daar kun jij bij helpen!
“BOTTEL kan de brouwers helpen omdat we het verse tapbier kunnen bottelen in de unieke 1 liter flessen. En jij kunt deze nu bij ons bestellen voor € 39,95 per doos van 4 flessen.”
Daarmee steunen we samen onze lokale brouwers!
Bestel hem gelijk via deze link!
#boxvoorbrouwers is een initiatief van BOTTEL in samenwerking met brouwerij Troost, Lowlander bier, Walhalla brewing, Oedipus brewing, Hoop bier, Pontus brewing, gebrouwern door vrouwen, brouwerij Poesiatenkater, de 7 deugden, brouwerij Homeland, Bruut bier, brouwerij de school en Two Chefs Brewing.
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Deze zware tijden bieden ook kansen: kansen om jezelf, je collega's en medewerkers te voorzien van extra kennis.
De opkomst van speciaalbieren maakt dat tap- en koeltechniek een steeds grotere rol speelt in de horeca. Elk speciaalbiertje heeft immers z’n eigen ideale tap- en serveeromstandigheden. Ook de groeiende concurrentie en de kritischere klanten dwingen horeca ondernemers om zich te onderscheiden met een uniek concept. Daarom willen bijvoorbeeld steeds meer ondernemers zelf bepalen welke bieren ze tappen. Diverse horeca ondernemers aan het woord over hoe de baruitstraling en juiste dranktechniek bijdragen aan het succes van hun bedrijf.
Bezorg Roulette voegt beleving toe aan een thuisbezorging in Rotterdam en Amsterdam. Speel het spel en laat je verrassen wat er voor je bezorgd wordt, omdat je het eindeloos scrollen door de bestelsites nu wel zat ben of omdat je wel houdt van een verrassing.
Mede namens jouw werkgever nodigt HOBP je uit om 5 trainingen op hun leeromgeving volledig gratis te gaan volgen.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!