Ben jij de Beste Barista?

Elk jaar strijden barista’s om de felbegeerde titel “All Round Best Barista of The Netherlands” en op 13 januari kun jij ook mee doen!


Op het nieuwe Coffee Stage tijdens Horecava wordt de wedstrijd gehouden onder diverse barista’s, coffee lovers, koffiekenners en bekwame koffiezetters.
Het programma bestaan uit 4 rondes met aansluitend een prijsuitreiking en een borrel:

– 1ste ronde: theorie examen
– 2e ronde: snelheid en effectiviteit
– 3e ronde: specialty ronde
– 4e ronde: personality ronde

(Toekomstige) barista’s hebben veel liefde voor het vak. Het gaat niet alleen om het creëren van het drankje, ook de gastvrijheid voor het serveren hoort hierbij. Door praktijktraining wordt je beter. Door met creativiteit een signature drink te ontwerpen maak je echt een statement en kun je bijvoorbeeld verder kijken naar een samenwerking met een chef voor de perfecte combinaties.

Ian Bartos, eigenaar Barsupport over de Best Barista Competition: “Toen ik mijn vrouw Rahwa leerde kennen waren we allebei verliefd op ons vak. Die liefde wilden we overbrengen met deze bijzondere wedstrijd. Deelnemers krijgen complete vrijheid om hun eigen signature drink te presenteren voor de jury.” Als laatste onderdeel wordt gekeken naar persoonlijkheid van de barista: hoe is diegene achter de bar? Voelt hij of zij de gast goed aan? Hoe is de service?

Ben jij een bevlogen koffiefanaat, diehard barista of de nog onbekende koffiezetter van de zaak? Schrijf je dan nú in voor deze wedstrijd en maak op 13 januari kans om Entree’s Best Barista of The Netherlands te worden!

Schrijf je hier in


Deel dit bericht
Bekijk meer Demi en Joris van Horecava
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!