Heineken besteedt beheer van horecapanden uit aan vastgoedpartij

Tot nu toe beheerde Heineken alles zelf, nu hebben ze management en beheer overgegeven aan vastgoedmanagementbedrijf QB management.


Vastgoedbedrijf QB Management neemt het management en beheer over van alle cafés van Heineken. Tot nu toe deed de brouwer dit zelf, maar nu is besloten om dit over te dragen aan een gespecialiseerde partij.

Het gaat om ruim 750 panden die eigendom zijn van Heineken of die de brouwer van de eigenaar huurt. Daarbij zitten kroegen als Café Hoppe en De Heeren van Aemstel in Amsterdam, In de Karkol en Café van Bommel in Maastricht en De Witte Aap en Hotel New York in Rotterdam.

Aantrekkelijke locaties

QB Management wil de vastgoedportefeuille ook nog gaan verbeteren door nieuwe aantrekkelijke locaties te huren of aan te kopen, en locaties die voor Heineken niet langer interessant zijn af te stoten.

“Door deze samenwerking kan Heineken zich volledig concentreren op waar het goed in is: het brouwen en verkopen van bier”, zegt Rutger van Eeuwijk, bestuurder van QB Management. Zijn bedrijf zal niet alles zelf doen. Voor het dagelijkse operationele beheer heeft het bedrijf een samenwerking afgesloten met PropertyView. Die vastgoedbeheerder wordt het eerste aanspreekpunt voor huurders en verhuurders als het gaat om onderhoud en administratieve zaken.


Deel dit bericht
Bekijk meer Uitzendbureau komt met portal voor werving horecapersoneel
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!