365 dagen terras mét ultiem comfort

Het buitenterras is belangrijker dan ooit. Buiten zitten en het gebruik van (overdekte) terrassen zijn de tendens in de hospitality branche. Hiervoor is het belangrijk om je terras zo lang mogelijk te kunnen gebruiken. Door middel van de terrasoplossingen van Harol kun je je terras het hele jaar door gebruiken en hierdoor je zomerperiode verlengen en de winterperiode verkorten. Zo genieten je gasten het hele jaar met plezier én comfort van het terras met meer omzet als gevolg. Kortom, een nieuw jaar met 365 dagen terras; it is!


Profiteer optimaal van je terrasruimte met Harol

Meerwaarde
Harol heeft diverse horeca-oplossingen waarmee je niet alleen het buitenseizoen verlengt, maar een echte meerwaarde kunt creëren voor jouw horecazaak. De functie van een overdekt terras is van groot belang. Harol-oplossingen voor de horeca zorgen ervoor dat je meer capaciteit en dus winst uit de buitenomgeving kunt halen. Maar dat niet alleen: mooie oplossingen voor het terras kunnen de uitstraling van je horecazaak ook echt verbeteren. Denk aan lamellendaken die volledig open en dicht kunnen, schuifwanden en zonwering, allemaal op maat gemaakt. Harol Leisure Concept biedt unieke, kwaliteitsvolle oplossingen voor elk terras.

Zomer én winterproofterras
Met een uitgebreide collectie en diverse aanvullingen hierop biedt Harol de mogelijkheid om het terras stap voor stap verder uit te breiden. Begin bijvoorbeeld met verwarming en geïntegreerde ledverlichting voor een knusse sfeer. En breid het terras later verder uit met extra screens of glazen schuifwanden om buiten het comfort van binnen te bieden. Zo genieten je gasten 365 dagen van het terras, ook in de koude wintermaanden.

Benieuwd naar eerdere projecten die Harol heeft gerealiseerd voor horecazaken? Kom langs bij onze stand tijdens de Horecava. Je kunt ons vinden bij stand 01.248. Tot snel!


Deel dit bericht
Bekijk meer Top 3 wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023 bekend
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!