TrendLAB

De wereld van buitenhuis eten, drinken en slapen is sterk aan verandering onderhevig. Voor horecaondernemers is het noodzakelijk om continu in te spelen op het veranderende consumentengedrag. Dit is waar het TrendLAB om draait. Op hét innovatieplatform staan ontmoetingen binnen de hospitality & foodservice branche centraal. Onderdeel van het TrendLAB zijn het Start-upLAB, het Personeelsplein en een theater.

Op het TrendLAB staan organisaties vanuit de foodservice branche die door middel van co-creaties een weergave van actuele thema’s geven. Via ondernemersverhalen, inhoudelijke sessies en trendtours word je als bezoeker meegenomen in de nieuwste thema’s, producten, oplossingen, diensten en ontwikkelingen binnen de branche, maar je leert ook gelijk hoe je deze trends in eigen organisatie toepast. Je wordt bewust van veranderend consumentengedrag en ontdekt hoe je met jouw organisatie kwalitatief inspeelt op de gast van morgen.

Horecatrends

Innovatie en kennismaken met nieuwe producten, diensten en concepten is waar Horecava voor veel bezoekers om draait. De horecaondernemer van nu is het schaap met de vijf poten. Relativeren en meebewegen, maar blijf vooruitdenken. Hoe houd jij stand en bepaal je focus in de wereld van hospitality & foodservice?

Actuele thema’s: digitalisering, hygiëne, functioneel gezond zijn en personeelstekort.

"“Dit is een MUST visit als je naar de Horecava toe gaat.”"
"“Waardevol theaterprogramma.”"
"“Duidelijk en overzichtelijk”"
"“Erg leuk en interessant om te zien waar het allemaal naartoe gaat”"

Partners

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!