Vitality, duurzaamheid, All-Day en automatisering
Je reis in de wereld van voedselinnovatie, waar de focus ligt op vitality en duurzaamheid, start in het TrendLAB. Ervaar hoe heerlijke, gezonde pizza's worden bereid met energiezuinige apparatuur. Een slimme aanpak die voedselverspilling vermindert. Bij Foodbar The Day ontdek je veelzijdige koel- en warmhoud oplossingen met zogenaamde switch vitrines.
Dergelijke automatisering is een steeds belangrijker thema in de horeca: het stelt horecaondernemers in staat efficiënter te zijn, kosten te besparen en deel te nemen aan het toenemende All-Day karakter van de horeca. Je voelt de ervaring versterken door een slok te nemen van de sprankelende All-Day bubbels, gepaard met verrukkelijke chocoladeoesters. Omdat duurzaamheid centraal staat maken we de CO2-uitstoot van verschillende producten transparant via een gastenapp, zodat je bewuste keuzes kan maken.
Heb je dorst gekregen? Maak gebruik van de watertappunten op het LAB of probeer de 100% plantaardige energy drink voor langdurige focus, zonder de bekende schommelingen van traditionele energydranken.
Maak gedurende je reis gebruik van onze reusables. Na afloop worden ze gereinigd en kunnen ze opnieuw worden ingezet. Een duurzame stap vooruit!