TrendLAB

TrendLAB 2023 is hét innovatieplatform voor ontmoetingen binnen de hospitality & foodservice. Laat je overdonderen door trends, wordt bewust van veranderend consumentengedrag, verbindt met partners en speel met jouw organisatie kwalitatief in op de gast van morgen.

Horecatrends

De horecaondernemer van nu is het schaap met de vijf poten. Relativeren en meebewegen, maar blijf vooruitdenken. Hoe houd jij stand en bepaal je focus in de wereld van hospitality & foodservice?

In het TrendLAB worden decisionmakers meegenomen in de nieuwste thema’s, producten, oplossingen, diensten en ontwikkelingen binnen de hospitality & foodservice. Met ondernemersverhalen, inhoudelijke sessies en trendtours. Met thema’s als digitalisering, hygiëne, functioneel gezond en personeelstekort die de zintuigen prikkelen en jou op scherp zetten.

"“Dit is een MUST visit als je naar de Horecava toe gaat.”"
"“Waardevol theaterprogramma.”"
"“Duidelijk en overzichtelijk”"
"“Erg leuk en interessant om te zien waar het allemaal naartoe gaat”"

Partners

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!