TrendLABIn de dynamische wereld van de horeca bepaalt de opkomende invloed van de jongere generatie niet alleen de trends, maar ook de koers van de toekomst. Tijdens Horecava 2024 werden bezoekers op het TrendLAB meegenomen op ontdekkingsreis door de wereld van Twenty Four Food. Partners hebben via co-creatie concepten tot leven gebracht die trends tastbaar en toepasbaar maken, die bijdragen aan de toekomstbestendigheid van jouw horecabedrijf. Bekijk hierboven een korte sfeerimpressie van het TrendLAB 2024.

Volgend jaar ook onderdeel zijn van deze totaalbeleving? Laat het ons weten!

Founding Partners

Onderdeel van het TrendLAB

Start-upLAB

Het Start-upLAB is een playground waar start-ups en foodserviceprofessionals elkaar ontmoeten. Woon pitches en presentaties bij van enthousiaste start-ups, win bedrijfsadvies in bij gevestigde partners en laat je inspireren door alle nieuwe ideeën in de markt.

Bekijk het Start-upLAB 

PersoneelsHUB

Flexibel, gastvrij, hartelijk, harde werkers, enthousiastelingen: daar zijn we naar op zoek. De branche gaat gebukt onder een personeelstekort. Op de PersoneelsHUB word je geïnspireerd en geholpen in het vinden, binden en boeien van medewerkers.

Bekijk de PersoneelsHUB 

Theater Horecava

Theater

In het theater wordt kennis gedeeld. Actuele thema's komen aan bod. In het theater worden specifieke bezoekers doelgericht uitgenodigd maar kunnen overige bezoekers ook hun kennis verrijken. Daarnaast is er de mogelijkheid om volop te netwerken.

Bekijk het theater