Adres

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
Nederland

www.rai.nl

Kom naar RAI Amsterdam

Van 8 t/m 11 januari 2018 ontvangen we u graag bij RAI Amsterdam. Of u nu met de auto, trein tram of zelfs op de fiets komt, RAI Amsterdam is erg goed bereikbaar.

Organiseer uw reis & verblijf

Het aftellen naar Horecava 2018 is begonnen, we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!
Haal alles uit uw bezoek aan Horecava en combineer zaken met een bezoek aan de bruisende stad Amsterdam.

Reis makkelijk en snel met de trein naar Horecava vanaf elk station in Nederland !

Belangrijk: Horecava RAI Hotel Services is de enige officiële hotel partner voor Horecava. Andere bedrijven die u benaderen en kamers aanbieden werken niet in opdracht van, of zijn niet gelieerd aan Horecava.

Horecava Hotel Services

Deelname aan een beurs of congres brengt een veelheid van activiteiten met zich mee voor uw bedrijf. Het organiseren van accommodatie en reizen kunt u dan ook beter over laten aan de experts. RAI Hotel Services heeft een schat aan ervaring en kan u bovendien tijd, geld en gemak opleveren.


Meer informatie »

Met de trein naar RAI Amsterdam

Bestel bij uw registratie meteen het unieke NS-dagretour. Voor slechts € 15,00 per persoon reist u met dit NS-dagretour vanaf elk treinstation in Nederland naar het treinstation RAI.


Meer informatie »

Met de auto

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9). Voor navigatiesystemen: Europaplein, 1078 GZ Amsterdam.
Het parkeertarief per 24 uur is € 18,00.


Meer informatie »

Met de tram, metro of bus

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het tram-, metro- en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Tramlijn 4 stopt voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.


Meer informatie »

Multifunctionele beurslocatie RAI Amsterdam

RAI Amsterdam gelooft in de kracht van de verbinding. Sinds 1893 zet RAI Amsterdam zich actief in om de juiste context te creëren waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan.


Meer informatie »

Bezoek bruisend Amsterdam

Deze stad blijft u verbazen met haar adembenemende grachtengordel en prachtige architectuur. Of u nu houdt van winkelen, lekker eten of cultuur: Amsterdam heeft het allemaal. Reserveer naast uw beursbezoek tijd voor een bezoek aan deze levendige stad.

Beleef Amsterdam »
Agenda

Verleng uw bezoek

U vindt uw TCA-Taxi op de taxistandplaats voor de deur van de RAI. Met de speciale HORECAVA-voucher kost uw rit naar een van de Cocktail Week locaties slechts €20,-* De vouchers koopt u vooraf bij de informatiedesk of bij een van de hostessen bij Entree K van de RAI. Bij deze verkooppunten kunt u ook terecht voor de BOB-service, van maandag tot en met donderdag. Bestel uw BOB-service vóór 20.00 uur, meer informatie vindt u bij de hostessen of in de Pop Up Restaurants.

Belangrijk: U heeft een voucher nodig om gebruik te maken van het speciale tarief