Horecava | 11 - 14 januari 2021

Kom naar RAI Amsterdam

Het aftellen naar Horecava 2021 is begonnen, we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!
Haal alles uit uw bezoek aan Horecava en combineer zaken met een bezoek aan de bruisende stad Amsterdam. We informeren u graag over voordelige hotel aanbiedingen.
Onze ervaring leert dat hotels snel volgeboekt raken: zorg er dan ook voor dat u uw accommodatie op korte termijn boekt.

Belangrijk: RAI Hotel Service is de enige officiële housing partner voor alle RAI beurzen, en de meeste andere beurzen, die plaatsvinden bij RAI Amsterdam.

De organisatie van Horecava 2021 is geattendeerd op het feit dat er verschillende partijen contact opnemen met deelnemers aan dit evenement om hotel reserveringsdiensten aan te bieden voor Horecava 2021.

Let op; deze bedrijven zijn op geen enkele manier gelieerd aan de Horecava 2021 noch hebben ze het recht om de naam of het merk te gebruiken in hun communicatie of om exposanten te benaderen.

Adres

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
Nederland

www.rai.nl

Horecava Hotel Services

Voor je verblijf in Amsterdam tijdens Horecava is RAI Hotel Services op zoek naar de beste hotels tegen de beste tarieven.


Met de trein voordelig naar RAI Amsterdam

Binnenkort kun je bij je toegangskaart een NS-dagretour voor gereduceerd tarief bestellen. Deze is geldig vanaf elk station in Nederland naar RAI Amsterdam. Dit NS-dagretour is persoons- en trajectgebonden en alleen geldig tijdens beursdagen.


Met de auto

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9) en beschikt over een aantal eigen parkeergarages. Voor navigatiesystemen: Europaplein, 1078 GZ Amsterdam.
Het parkeertarief is € 4,50 per uur. Als u langer dan 5 uur parkeert, is er een speciaal dagtarief van € 21,00. U dient hiervoor vooraf, online te reserveren.


Met de metro, tram of bus

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het metro-, tram en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Metrolijn 52 en tramlijn 4 stoppen voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.


Multifunctionele beurslocatie RAI Amsterdam

RAI Amsterdam gelooft in de kracht van de verbinding. Sinds 1893 zet RAI Amsterdam zich actief in om de juiste context te creëren waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan.


Bezoek bruisend Amsterdam

Deze stad blijft u verbazen met haar adembenemende grachtengordel en prachtige architectuur. Of u nu houdt van winkelen, lekker eten of cultuur: Amsterdam heeft het allemaal. Reserveer naast uw beursbezoek tijd voor een bezoek aan deze levendige stad.