Reis en Verblijf

Kom naar RAI Amsterdam

Eventlocatie RAI Amsterdam

Het aftellen naar Horecava 2021 is begonnen, we kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen! Haal alles uit je bezoek aan Horecava en combineer zaken met een bezoek aan de bruisende stad Amsterdam. We informeren je graag over voordelige hotel aanbiedingen. Onze ervaring leert dat hotels snel volgeboekt raken: zorg er dan ook voor dat je jouw accommodatie op korte termijn boekt.

Belangrijk

RAI Hotel Service is de enige officiële housing partner voor alle RAI beurzen, en de meeste andere beurzen, die plaatsvinden bij RAI Amsterdam. De organisatie van Horecava 2021 is geattendeerd op het feit dat er verschillende partijen contact opnemen met deelnemers aan dit evenement om hotel reserveringsdiensten aan te bieden voor Horecava 2021.


Let op;
deze bedrijven zijn op geen enkele manier gelieerd aan Horecava 2021 noch hebben ze het recht om de naam of het merk te gebruiken in hun communicatie of om exposanten te benaderen.

Adres

Waar en Wanneer Horecava

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
Nederland

www.rai.nl

Vind & boek het perfecte hotel Boek nu
Horecava - Hotel services

Horecava Hotel Services

Voor je verblijf in Amsterdam tijdens Horecava is RAI Hotel Services op zoek naar de beste hotels tegen de beste tarieven.

Meer informatie
Met trein naar RAI Amsterdam

Met trein naar RAI Amsterdam

Binnenkort kun je bij je toegangskaart een NS-dagretour voor gereduceerd tarief bestellen. Deze is geldig vanaf elk station in Nederland naar RAI Amsterdam. Dit NS-dagretour is persoons- en trajectgebonden en alleen geldig tijdens beursdagen.

Horecava | Reis en verblijf - Met auto naar RAI Amsterdam

Met auto naar RAI Amsterdam

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9) en beschikt over een aantal eigen parkeergarages. Voor navigatiesystemen: Europaplein, 1078 GZ Amsterdam. Het parkeertarief is € 4,50 per uur. Als je langer dan 5 uur parkeert, is er een speciaal dagtarief van € 21,00. Je dient hiervoor vooraf, online te een dagticket te boeken.

Meer informatie
Met metro, tram en bus naar RAI Amsterdam

Met metro, tram of bus

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het metro-, tram en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Metrolijn 52 en tramlijn 4 stoppen voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.

Meer informatie
Eventlocatie RAI Amsterdam

Multifunctionele beurslocatie RAI Amsterdam

RAI Amsterdam gelooft in de kracht van de verbinding. Sinds 1893 zet RAI Amsterdam zich actief in om de juiste context te creëren waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan.

Meer informatie
Horecava- Amsterdam

Bezoek bruisend Amsterdam

Deze stad blijft je verbazen met haar adembenemende grachtengordel en prachtige architectuur. Of je nu houdt van winkelen, lekker eten of cultuur: Amsterdam heeft het. Reserveer naast je beursbezoek tijd voor een bezoek aan deze levendige stad.

Beleef Amsterdam
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht