Zo word je verspillingsvrij in de horeca met Saskia van der Laan

Jij gooit toch ook liever geen eten weg? Eten dat is verbouwd, verwerkt, vervoerd, gekoeld en warm gemaakt. Mooie producten waar jij en de rest van de keten veel energie (én kosten) in hebben gestopt. Saskia van der Laan, business developer bij stichting Samen Tegen Voedselverspilling, vertelt waarom het tegengaan van verspilling belangrijk is en geeft praktische tips en adviezen waarmee je dit in jouw onderneming kunt verminderen.


De stichting Samen Tegen Voedselverspilling vormt dé beweging van bedrijven en publieke organisaties die hun krachten bundelen voor een gezamenlijk doel: samen verminderen we voedselverspilling met de helft voor 2030. Daarmee houden we in Nederland jaarlijks 1 miljard kilo goed voedsel binnen de keten. En worden we koploper in het realiseren van Sustainable Development Goal 12.3. Samen maken we Nederland #verspillingsvrij. Doe je ook mee? Kijk voor meer informatie op de website van Samen Tegen Voedselverspilling.

Sprekers

Spreker 1: Saskia van der Laan

Saskia van der Laan is Programma Manager Business Solutions bij Samen Tegen Voedselverspilling. Daar inspireert, activeert en ondersteunt ze een groeiende groep bedrijven om gezamenlijk acties te ondernemen tegen voedselverspilling.

Saskia van der Laan

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!