World of wine tasting room

Deze World of wine tasting room staat in het teken van proefsessies met wijnen uit diverse Europese landen. Kom naar één van de 5 leerzame, inhoudelijke en energieke proeverijen gepresenteerd door wijnjournaliste Esmee Langereis. Alle sessies verzorgd door Pitch PR in samenwerking met Gault&Millau.


Kom naar onze World of wine tasting room. Iedere dag leggen wij de focus op een ander land, vandaag staat in het teken van Europese landen met Schlumberger, Mouton Cadet, Familia Torres,Escudo Rojo. Het betreft korte proeverijen van een half uur aan een groep van 25 tot 30 horecaprofessionals. Om 12.00 uur en 14.00 uur verzorgt Gault & Millau met verschillende topchefs een wijn&spijs proeverij, op deze dag is dit met chefs van Restaurant Arles uit Amsterdam. De organisatie ligt volledig in handen van PitchPR, al meer dan 7 jaar betrokken bij de Horecava als het gaat om het schenken en presenteren van gastronomische wijnen.

Check het volledige programma ook op de borden bij de stand.

Sprekers

  • Spreker 1: Esmee Langereis, wijn journaliste voor o.a. NRC

Organisatoren

  • Pitch PR
    Een trendsettend bureau in het promoten van food, wijnmerken, FMCG en hospitality.
  • Gault&Millau
    GaultMillau brengt elk jaar per land, een compleet vernieuwde gids met waardeoordelen uit over de ‘beste’ restaurants.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!