Uitreiking Foodservice Awards

Op 10 januari worden de prijzen van de Foodservice Awards uitgereikt tijdens een feestelijke ceremonie bij de Horecava. Vorig jaar vielen onder andere Domino's, Zuivelhoeve en Brownies&Downies in de prijzen. Wie staat er dit jaar op het podium?


De afgelopen maanden heeft iedereen kunnen stemmen op het beste foodservice bedrijf van 2022. Tijdens de uitreiking van de Foodservice Awards worden verschillende prijzen uitgereikt aan de beste Foodservice bedrijven van Nederland. Wie staat er dit jaar op het podium en wint in de categorie ’to Go’, ‘Speciaalzaken’ of ‘Fastservice’? Door de analytische beoordeling kunnen winnaars met recht zeggen dat consumenten hun concept waarderen. De winnaars zijn bepaald door het hoogste gemiddelde cijfer op aspecten als prijs-kwaliteit, gemak, hygiëne en service.

Naast het uitreiken van prijzen zullen we ook stilstaan bij verschillende belangrijke onderwerpen in de Food branche. Zo presenteren we onder andere de ontwikkelingen binnen Foodretail richting 2030. De hele ceremonie wordt gepresenteerd door de enthousiaste Pierre Wind.

Klik hier voor meer informatie.

Bekijk ook de winnaars van de Foodservice Awards van vorig jaar!

Organisatoren

Organisator 1: Foodservice Award

In deze verkiezing bepalen consumenten welke bedrijven de beste foodservice bieden. Zo geven ze een beoordeling over o.a. de service, kwaliteit, sfeer en de prijs, waardoor je inzicht krijgt in wat consumenten echt van jouw foodservice bedrijf vinden. Wordt jouw bedrijf als beste beoordeeld én heb je voldoende stemmen? Dan win je de ‘Foodservice Award’ in jouw categorie. Wordt jij één van de winnaars?

Organisator 2: Q&A

Een team van retailexperts met een overkoepelend netwerk in binnen- en buitenland. Al meer dan 15 jaar helpen we retailers, merken en toeleveranciers om elke dag beter te presteren. Dit doen we met maatwerkproducten vanuit onze expertises: Insights, Consultancy, Education en Inspiration. Altijd met de consument als startpunt en kennisdeling als ons fundament.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!