Trendpresentatie Iris Kranenburg, Entree Magazine

Iris Kranenburg, hoofdredacteur van horecaplatform Entree Magazine en juryvoorzitter van de Entree Awards, geeft horecaprofessionals op 9 januari een shot inspiratie voor 2023! Bezoek de presentatie in het Theater van 11.30 tot 12.00. Welke horecatrends gaan we dit jaar zien? Welk fonkelnieuwe hotel wordt de nieuwste place to be? En welk restaurant gaat dit jaar hoge ogen gooien? Bezoekers van de presentatie krijgen bovendien het glossy magazine Trending Topics 2023 mee met alle trends en spetterende foto's.


Er staat in 2023 weer heel wat te gebeuren in de horeca. Een klein tipje van de sluier:

*Steeds meer grote (retail)merken uit o.a. de mode-, food- of cosmeticabranche stappen de horeca in. Handig: ze creëren hiermee een 360 graden-beleving rondom hun merk.

*Van De Beren en SLA tot Loetje en Happy Italy: het aantal horecaketens in Nederland groeit en die ontwikkeling gaat door in 2023.

*De wereld van vakantieparken is volop in beweging. Sterker nog, Nederland heeft te maken met een volgende generatie vakantieparken met oog voor nieuwe concepten en doelgroepen.

Op maandag 9 januari gaat Iris Kranenburg, namens Entree Magazine, langs déze en veel meer trends!

 

Vakantiepark Terhills (België)

Meubelmerk RH opent restaurant in New York

Drie restaurants die in 2023 openen in Nederland

Glossy magazine: Trending Topics 2023

Bezoekers van de trendpresentatie krijgen het nieuwe magazine Trending Topics 2023 mee. Dit fraaie bewaarmagazine van bijna 200 pagina’s is een co-productie van Entree Magazine en Horecava. Trends, previews, verwachtingen en hotspots: het magazine staat bomvol inspiratie. De eenmalige glossy is bestemd voor professionals uit de hele horecabranche.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!