Maaltijdbezorging boomt, maar ook afhalen wint aan populariteit

In deze Expertsessie vertelt Joey Bloemendal, Head of Sales van Thuisbezorgd.nl, je meer over de ontwikkelingen van Thuisbezorgd.nl die jou in 2021 nog verder helpen. Een niet te missen sessie als je een stap verder wilt of moet met je bezorging.


Spreker Joey Bloemendal, Head of Sales bij Thuisbezorgd.nl, vertelt in deze Expertsessie over hun nieuwe oplossingen. Want in 2020 was er een sterke groei in maaltijdbezorging. Het jaar was dé versneller voor restaurants om te beginnen met maaltijdbezorging en afhalen. Joey vertelt over hoe horecaondernemers de switch maakten naar bezorging en nu profiteren van het bereik van Thuisbezorgd.nl.

Dit heeft voor een exponentiële groei in omzet gezorgd voor het platform. Het heeft zich daardoor verder ontwikkelt zodat jij hier nog meer van kunt profiteren. Daarom geeft Thuisbezorgd.nl tijdens deze sessie een tipje van de sluier van nieuwe functionaliteiten naast bezorgen, die oplossingen bieden voor de horeca. Ook zo benieuwd? Luister en kijk mee én stel al je vragen tijdens de Expertsessie. Deze sessie wil je niet missen!


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht