Speed & Efficiency

Roundbuilding, menu design en 2-bottle system: krijg de beste tips en tricks om het aantal cocktails per uur te verhogen.


Cocktails trekken klanten, zorgt voor een kwaliteitsverhoging van je menu, maar ook staan cocktails over het algemeen wel bekend als grote margemaker. Kees Verker, SpeedTrainer bij ISAAC Academy, deelt tijdens Horecava 2023 tips en tricks op het gebied van roundbuilding, prep, menu design, 2-bottle system die direct toepasbaar zijn. Zo kan jij ervoor zorgen om het aantal cocktails per uur te verhogen.

Wat: Krijg de beste tips en tricks om het aantal cocktails per uur te verhogen.
Roundbuilding, prep, menu design, 2-bottle system en nog veel meer manieren die direct toepasbaar zijn.
Wie: Kees Verkerk- SpeedTrainer ISAAC academy
Duur: 20 – 30 min.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!