Proefschrift Caféwijnen van het Jaar 2023

Proeverij met een selectie finalewijnen ingestuurd voor de competitie Proefschrift Caféwijnen van het Jaar 2023. Max. €5 per fles (horecaprijs ex btw).


Proeverij met een selectie finalewijnen ingestuurd voor de competitie Proefschrift Caféwijnen van het Jaar 2023. Jaarlijkse competitie waaraan veel Nederlandse importeurs meedoen. Prijslimiet is € 5 per fles (horecaprijs ex btw). De winnaars zijn bekendgemaakt tijdens de officiële opening van Wine Professional 2023 op zondag 8 januari. Belangrijkste criteria voor de ideale caféwijn zijn natuurlijk de prijs, maar ook de toegankelijkheid. Bestel je er graag nog een glas van? Behouden ze hun smaak bij een borrelgarnituur of eenvoudig gerecht? Na afloop van de vakbeurs Wine Professional 2023 wordt er een uitgebreid verslag van de competitie gepubliceerd op Proefschrift.nl.

Lees meer over het proefschrift caféwijnen van het jaar 2023!

Sprekers

  • Spreker 1: Jan van Lissum (The Wine & Food Association)
  • Spreker 2: Hans van de Meeberg (Misset Horeca)

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!