Pop-up Restaurant Thuisbasis

Eén van de centrale thema's tijdens Horecava 2023 is Duurzaamheid. Bij pop-up Restaurant Thuisbasis leren bezoekers dat je heerlijke en bijzondere gerechten kunt maken door volledig circulair te koken.


Hoe kun je als horecaonderneming met circulariteit je ecologische footprint verlagen? Pop-up “Restaurant Thuisbasis”, het nieuwste initiatief van Thuisbasis Concepts, laat gasten kennismaken met circulaire gastronomie en circulariteit in het algemeen. Naast heerlijke gerechten op de kaart kom je ook meer te weten over de circulaire ontwikkelingen en processen die Thuisbasis Concepts doet. Benieuwd? Bezoekers van Horecava 2023 kunnen bij Restaurant Thuisbasis een tafel reserveren en de gerechten zelf ontdekken.

Nieuwsgierig? Lees hier meer over pop-up Restaurant Thuisbasis en loop tijdens Horecava 2023 zeker langs om een hapje te eten of iets af te halen.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!