Pop-up Bar X ISAAC

Hier is de hele dag door inspiratie te vinden op gebied van spirits, cocktails en mixers. Wordt volledig up-to-date gebracht over alle trends en ontwikkelingen die spelen in de markt en leer hoe jij meer rendement kunt maken. Lees verder voor het programma per dag!


De Pop-up Bar by ISAAC Academy staat vier dagen lang in het teken van de mooiste mixen, verschillende dranken en verrassende smaakcombinaties. ISAAC Academy heeft weer een prachtige programmering in elkaar gezet, ga de diepte in en leer verschillende dranken kennen bij ‘School of Spirits’, moedig deelnemers aan tijdens de OneUNIT Cocktail Competition of ontdek welke cocktail in 2023 niet meer gemaakt zal worden tijdens de ‘Cocktail Funeral’. Hieronder vind je de volledige programmering.

Maandag 9 januari

12.00 SELATI – 0% Alcohol, 100% African Spirit
Wat: Geproduceerd in Zuid-Afrika met kruiden uit het Kruger Wild life park. Selati heeft een nauwe samenwerking de Kruger park rangers om het gebied en de bedreigde diersoorten te beschermen. Hoor het verhaal achter dit bijzondere merk.
Wie: Lennart Deddens – Selati Ambassador
Duur: 30 min

13.00 COCKTAIL CLASSICS and their stories.
Wat: Een snelle vlucht door de geschiedenis van de cocktail
Wie: Misja Vorstermans – oprichter ISAAC Academy
Duur: 20 – 30 min

14.00 FINALE ONE UNIT COCKTAIL COMPETITION
Wat: De landelijke finale van de One Unit cocktail competitie.
Wie maakt het mooiste en lekkerste drankje met maximaal 1 unit alcohol.
Wie: ONE UNIT
Duur: 30-45 min

15.00 COCKTAIL FUNERAL
Wat: Welke cocktail wordt er begraven en in 2023 niet meer gemaakt
Wie: Dutch Bartender scene
Duur: 30 min.

16.00 SPEEDFREAKS
Wat: Wie is de snelste bartender van de Horecava?
Maak 2 cocktails, 1 G&T en freepour een maatje van 35 ml, zo snel en zo goed mogelijk.
Beoordeling op kwaliteit, netheid, werkflow en snelheid.
Wie: COLLINS Barsystems
Duur: 30 – 45 min.

Dinsdag 10 januari

13.00 SCHOOL of SPIRITS: RUM
Wat: Leer de basis van Rum aan de hand van een tasting
Wie: Andrew Nicholls – eigenaar William&George rum
Duur: 20 – 30 min

14.00 COCKTAIL CLASSICS and their stories.
Wat: Een snelle vlucht door de geschiedenis van de cocktail.
Wie: Misja Vorstermans – oprichter ISAAC Academy
Duur: 20 – 30 min.

15.00 DE PERFECTE BAR SETUP voor maximale omzet
Wat: Hoe zorg je ervoor dat je het maximale rendement haalt uit je bar.
3 cocktail per uur per bartender meer op de drukke momenten genereert in een gemiddelde
bar al snel in een omzet stijging van 30.000 + euro.
Wie: Fjalar Goud – oprichter COLLINS Barsystems
Duur: 30 – 45 min.

16.00 BATCHED, BOTTLED & CANNED
Wat zijn de uitdagingen met het pre batchen van cocktails en
wat zijn de bestaande oplossingen?
Wie: Andrew Nicholls – oprichter Shakacan
Duur: 20 – 30 min.

17.00 COLLINS Barsystems: Speed freaks
Wat: Wie is de snelste bartender van de Horecava?
Maak 2 cocktails, 1 G&T en freepour een maatje van 35 ml, zo snel en zo goed mogelijk.
Beoordeling op kwaliteit, netheid, werkflow en snelheid.
Wie: COLLINS Barsystems
Duur: 30 – 45 min.

Woensdag 11 januari

13.00 School of spirits: GENEVER
Wat: Leer de basis van genever aan de hand van de WSET systematic approach to tasting
Wie: ISAAC Academy
Duur: 20 min.

14.00 NO & LOW
Wat: Wat kunnen we doen achter de bar op het gebied van de NO&LOW trend
Wie: Jessica Kant – NoLow specialist ISAAC academy
Duur: 20 – 30 min.

15.00 SPEED & EFFICIENCY
Wat: Krijg de beste tips en tricks om het aantal cocktails per uur te verhogen.
Roundbuilding, prep, menu design, 2-bottle system en nog veel meer manieren die direct
toepasbaar zijn.
Wie: Kees Verkerk- SpeedTrainer ISAAC academy
Duur: 20 – 30 min.

16.00 DE NEDERLANDSE BARTENDER CLUB
Wat: Proost samen met de NBC op het nieuwe jaar. Ook niet leden zijn welkom. NBC bestaat 73 jaar en organiseert masterclasses, bartender events en het officiële Nederlandse kampioenschap onder toezicht van de IBA.
Wie: Nederlandse Bartender Club
Duur: 60 min.

17.00 SPEED FREAKS
Wat: Wie is de snelste bartender van de Horecava?
Maak 2 cocktails, 1 G&T en freepour een maatje van 35 ml, zo snel en zo goed mogelijk.
Beoordeling op kwaliteit, netheid, werkflow en snelheid.
Wie: Fjalar Goud
Duur: 30 – 45 min.

Donderdag 12 januari

12.00 SCHOOL of SPIRITS: GIN
Wat: Leer de basis van gin aan de hand van de WSET systematic approach to tasting
Wie: Fjalar Goud
Duur: 20 min.

13.00 ISAAC ACADEMY : Cocktail Tips, Tricks, Garnishes and Wannahaves
Wat: Learn form the best!!
Wie: ISAAC Academy
Duur: 20 – 30 min.

14.00 NON ALCOHOLISCH SPIRITS

Wat: Wat kunnen we doen achter de bar op het gebied van de NO&LOW trend?
Wie: Wim Boekema – Oprichter NIX & NIX
Jessica kant – NoLow specialist ISAAC Academy
Duur: 20 – 30 min.

15.00 SUSTAINABILITY
Wat: Hoe kan je duurzamer werken? Niet alleen met je producten maar ook met het personeel. Wat is er mogelijk achter de bar? Waar liggen nog kansen? Denk hierbij niet alleen aan het niet meer gebruiken van plastic rietjes maar bijvoorbeeld alternatieven voor limoenen, de inrichting van de zaak, inzetten voor de gemeenschap, mindfulness
Wie: ISAAC Academy
Duur: 20 – 30 min.

16.00 SPEED FREAKS
Wat: Wie is de snelste bartender van de Horecava?
Maak 2 cocktails, 1 G&T en freepour een maatje van 35 ml, zo snel en zo goed mogelijk.
Beoordeling op kwaliteit, netheid, werkflow en snelheid.
Wie: Fjalar Goud
Duur: 30 – 45 min.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!