Opening Horecava Limited

Carlijn Groen-Wijnmalen, Food Group Director Horecava, opent het digitale event Horecava Limited. Met de bekendmaking van de genomineerden #hartvoordehoreca en Robèr Willemsen van Koninklijke Horeca Nederland.


Vandaag zetten we de horecabranche op het digitale podium. Tijdens de opening blikt Carlijn Groen-Wijnmalen, Food Group Director Horecava terug op het afgelopen jaar en vertelt ze over de opzet van Horecava Limited. Ook kijkt ze samen met presentator en journalist Frederique de Jong en Robèr Willemsen, voorzitter  van Koninklijke Horeca Nederland vooruit naar de toekomst.

Tevens maken we de genomineerden van de actie #hart voor de horeca bekend. Deze speciale tribute is een blijk van waardering naar de branche in deze zeer zware tijden. In aanmerking komen creatieve en innovatieve initiatieven die het hoofd bieden aan de corona-situatie. Zij krijgen zo een extra platform. De jury van dit initiatief bestaat uit de juryleden van de Horecava Innovation Award.

KHN-voorzitter Robèr Willemsen zegt over het initiatief  van Horecava Limited: “De kracht van de Horecava is wat mij betreft de verbinding. Na een verschrikkelijk moeilijk en uitdagend jaar voor onze branche, brengt dé horecavakbeurs ook dit jaar de laatste kennis, trends en inspiratie als het gaat om innovatie, alleen in een andere vorm. Zo kunnen we na deze ‘limited edition’– vol inspiratie en met een scherpe toekomstvisie – hopelijk zo snel mogelijk sámen terug naar het enige échte normaal.”


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht