NO & LOW trend

Eén van de ontwikkelingen die we in de laatste jaren zien is no & low alcohol dranken: dranken die bijna tot geen alcohol bevatten maar die qua smaak en beleving niets afdoen aan hun alcoholische variant. Ontdek wat we kunnen doen achter de bar op het gebied van de NO&LOW trend.


Consumenten bestellen met groeiend enthousiasme low- of zelfs non-alcoholische drankjes. De verwachting is dat deze trend zich doorzet, ook gezien de algemene gezondheidstrends de afgelopen jaren. De focus van de consument verschuift meer en meer naar het hebben van een leuke dag of avond zonder dat daar per se alcohol bij komt kijken. Tijdens Horecava 2023 neemt Jessica Kant, NoLow specialist bij ISAAC academy, je mee in het verhaal van de NO&LOW trend.

Wat: Wat kunnen we doen achter de bar op het gebied van de NO&LOW trend
Wie: Jessica Kant – NoLow specialist ISAAC academy
Duur: 20 – 30 min.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!