NK Leermeester-Leerling

De fanatieke deelnemers van het NK Leermeester-Leerling koken diverse gerechten met een black box, waarin voor elke gang andere (verplichte) ingrediënten zitten.


De NK Leermeester-Leerling-wedstrijd vindt ieder jaar plaats tijdens de Horecava, in een spectaculaire setting in de Gilde Arena in RAI Amsterdam. Het Nationaal Kampioenschap is een uitgelezen kans voor de Leermeester-Leerling duo’s om hun kwaliteiten op het gebied van productkennis, techniek, creativiteit én samenwerking te laten zien! Gedurende de spannende wedstrijd bereidden tems, elk bestaande uit een leermeester en zijn leerling, een amuse en een driegangendiner. De gerechten moesten bereid worden op basis van verplichte ingrediënten uit een ter plekke geopende ‘black box’, waarin voor elke gang andere (verplichte) ingrediënten zitten.

Het winnende duo gaat niet alleen met de felbegeerde titel naar huis, maar ook met mooie prijzen! Na de geslaagde editie van begin 2020, waar Rob Wijnen en Timon Verhees van Restaurant d’Ouwe Tramhalte het NK Leermeester-Leerling wonnen, verzorgt het Gastronomisch Gilde deze wedstrijd op dinsdag 10 januari 2023 opnieuw.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!