Mix jouw eigen meesterwerk met Royal Bliss Premium Mixers

Gasten zijn steeds meer op zoek naar speciale drankjes en beleving en zijn ook bereid hier meer geld voor te betalen. In deze sessie laten we, onder leiding van Dyon Seedorf (George Cocktailbar), zien hoe je zelf met een lage handling, drankjes met een hoge marge kunt mixen, op een manier die bij jouw zaak past.


In deze tastingsessie ga jij of jouw barman/vrouw aan de slag met Royal Bliss Premium Mixers om onder leiding van professioneel bartender Dyon Seedorf (George Cocktailbar) jouw eigen meesterwerk te mixen. Je ervaart hoe je zelf met een lage handling, drankjes met een hoge marge kunt mixen, op een manier die bij jouw zaak past.

Dyon Seedorf | Horecava Tasting

Bartender Dyon Seedorf, George Cocktailbar

Royal Bliss is namelijk exclusief beschikbaar in de horeca en speciaal ontwikkeld voor en door bartenders. Het is creatief, veelzijdig en geïnspireerd op de laatste trends in mixology en al de nummer 1 mixer in Spanje. Met de komst van Ginger Beer is de range van vijf compleet en is er een smaak voor élke spirit.

Tasting Royal bliss | Horecava TastingsDe range van Royal Bliss bestaat uit twee tonics: Creative Tonic Water en Vibrant Yuzu Tonic Water, de verrassende Bohemian Berry Sensation, de mildzoete Irreverent Ginger Beer en de heerlijke nieuw  toegevoegde Ginger Beer.


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht