Leermeesterlintje voor excellente leermeester


Een excellente leermeester is een gediplomeerde leermeester die 10 jaar of langer in de horeca werkt en zich bovengemiddeld heeft ingezet voor leerlingen en het onderwijs. Om excellente leermeesters extra in het zonnetje te zetten worden toegekende SVH Leermeesterlintjes uitgereikt op bijzondere momenten. Zo werd Richard Theisen in 2020 op de Horecava als allereerste onderscheiden met een Leermeesterlintje. Ook dit jaar zal het Leermeesterlintje op de eerste beursdag worden uitgereikt aan iemand die dat meer dan verdiend.

Benieuwd aan wie het Leermeesterlintje overhandigd wordt? Jij kan erbij zijn! Op maandag 9 januari tussen 14.00 – 15.00 uur wordt het Leermeesterlintje uitgereikt op de stand van SVH in hal 8: stand 8.325


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!