Jollof Club: West African Streetfood

Het Gastronomisch Gilde zal de West African streetfood culture op een toegankelijke manier presenteren aan de “westerse” wereld, maar daarbij het stuk eigenheid behouden.


De West African streetfood concept demo zal gehouden worden in de vorm van the Jollof Club. Dit is een streetfoodconcept waarin de Jollof rice als gerecht centraal staat en wordt aangevuld  met vernieuwende producten en creaties uit de doelmarkt.

Het Gastronomisch Gilde zag dat deze keuken net als andere keukens van verre windstreken, ook zeker mainstream potentie heeft, maar het is simpelweg in haar huidige vorm niet toegankelijk genoeg. Er zijn, zeker in Nederland, te weinig ondernemers die er groots mee naar buiten willen of durven te komen. Een laagdrempelig en instagrammable, vernieuwend concept kan hierin de brug slaan naar mainstream.

Er zullen 3 sessies plaatsvinden waarin de bereiding wordt gedemonstreerd, het verhaal van het concept wordt verteld én waar je natuurlijk mag proeven.
Schuif aan bij één van de drie sessies:

  • Donderdag 12 januari 10:00 – 10:45
  • Donderdag 12 januari 11:00 – 11:45
  • Donderdag 12 januari 12:00 – 12:45

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!