Hotello of the Year Award

In deze 25 minuten durende sessie op Het Podium wordt de Hotello of the Year Award 2021 uitgereikt. Deze award wordt uitgereikt aan de Hotello die in 2020 grote successen heeft geboekt.


Tijdens deze uitreiking zullen alle 3 de finalisten worden geïnterviewd en vertellen ze live wat ze afgelopen jaar hebben gedaan en waarom juist zij Hotello of the Year moeten worden. Gijs Hendrikx, Ilona van Rooij en Juliette Zwaan zijn de finalisten Hotello of the Year 2021. Zij lieten meer dan 50 genomineerden en 7 halve finalisten achter zich.

Ieder jaar reikt HotelloTOP deze onderscheiding uit aan dé Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche in 2020. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust.

Gijs Hendrikx, Ilona van Rooij en Juliette Zwaan zijn de finalisten Hotello of the Year 2021. Zij lieten meer dan 50 genomineerden en 7 halve finalisten achter zich. Tijdens de vakjurybijeenkomst hield de Top 10 een pitch in de vorm van een Pecha Kucha (20 slides, elk 20 seconden in beeld).

Hotello’s staan ​​bekend om hun gastvrijheid, optimisme, energie, sociale vaardigheden, inventiviteit, pragmatisme, ambitie en enthousiasme. Bovendien wordt deze Hotello erkend en erkend als een echte Hotello, is trots op zijn / haar ‘Hotello-roots’ en laat dit zowel zakelijk als privé aan anderen zien.

Bovendien heeft de toekomstige winnaar in 2020 onderscheidend gepresteerd en draagt met trots de naam Hotello uit. De vakjury bestond dit jaar uit: Caroline Receveur, Jakob-Jan Blaauw, Klaas-Wybo van der Hoek, Marc van Boekholt, Menno Djie, Peter Heule, Rick de Jonge, Robert Melaard, Stephanie van Oorschot en Wenda Linthorst.


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht