Horecava | 11 - 14 januari 2021

Highlights Horecava 2020

TrendLAB

(Hal 1 & 6)

Hoe ga je om met deze veranderende gast? In het TrendLAB helpen we je verder en stomen we je klaar voor de toekomst. Je vindt er het Start-upLAB, Personeelsplein, het theater, de werelden van Food Culture en het Media Café.

Start-upLAB

(Hal 5)

Dit is dé playground waar meer dan 70 start-ups hun producten en diensten presenteren. In het theater zijn pitchsessies en presentaties door jonge ondernemers, onder leiding van presentatrice Frederique de Jong.

NIEUW: Facility & Hospitality

Hal 3

Speciaal voor facilitair managers die hospitality willen integreren in hun bedrijfsvoering. Hier vind je workshops, kennissessies en presentaties om je te inspireren over voedselveiligheid, high touch, schoonmaak, verspilling & afvalmanagement en high tech ontwikkelingen

Brasserie 2050

(Hal 5)

Een plek die niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook aanzet tot een goed gesprek over toekomstbestendig voedsel met partijen uit de hele keten. Proef hier letterlijk de toekomst.

Delivery & Mobility

(Hal 8)

Alle aspecten die komen kijken bij het inrichten en optimaliseren van maaltijdbezorging zijn hier. Doorloop je de hele customer journey van bezorging: startend met de levering aan de bezorgkeuken, het bezoeken van een volledig operationele dark kitchen tot het bezorgmoment bij de consument. .

Hotel world

(Hal 5)

Loop binnen bij het pop-up inspiratie hotel. Bekijk de kamers, voel de bedden, het linnen, proef de sfeer en laat je verrassen. Diverse partners creëren de beleving die jij ook aan je gast wilt geven. Waar je geprikkeld wordt, tot andere inzichten komt en mogelijkheden ontdekt.

Bar

(Hal 10 & 11)

Nieuwe verhalen, producten, concepten en ingrediënten bieden je in deze hal eindeloze mogelijkheden om je assortiment te verrijken en je gasten te verrassen. Daarnaast geven dranken je mooie marges en omzetkansen, ideaal dus om hier meer in te investeren. Bekijk ook BrewDog Beer School & Pop-up restaurant..

Koffie, Thee, Bakkerij (incl. The Coffee Stage)

(Hal 12)

Ga mee in de trends en proef zelfgemaakt brood, glutenvrije en vegan producten. Laat je inspireren door de diverse presentaties en workshops en leer van de barista’s hoe je de perfecte koffie maakt én serveert. Én loop even naar binnen bij The Coffee Stage en leer o.a. hoe je je eigen koffieconcept of branderij start

Bellavita

(Hal 13, Elicium)

Meer dan 150 Italiaanse exposanten, van kleine ambachtelijke producenten tot iconische merken kun je hier proeven en beleven. Voor de eerste keer zullen er ook Spaanse producenten aanwezig zijn waardoor de Mediterraanse ervaring nog breder is.

Veggie & Vegan

(Hal 7)

Veggie & Vegan is onderdeel van de Food Markt waar verschillende telers, producenten en leveranciers van de meest prachtige groenten, smaakvolle vlees- en zuivelvervangers en andere vegetarische en/of vegan producten aanbieden.

10 inside tips

Naast de highlights, is er ook nog een lijst met 10 inside tips. Nog meer onderdelen van Horecava die je niet mag missen.