Highlights Horecava 2019

InnovationLAB

(Hal 1 & 6)

Staat in het teken van Food Culture: hoe gaat men om met eten in relatie tot hun leefstijl. Experts in het AdviesLAB inspireren per deelgebied: Mediacafé, Food Culture, AdviesLAB, Start-upLAB én de Horecava Innovation Award.

Start-upLAB & Het Theater

(Hal 5)

Ontmoet 42 startups in food, tech en non-food en laat je verrassen door hun oplossingen. In het theater staat iedere dag een thema centraal, waarbij moderator Frederique de Jong pitches, presentaties en rondetafelsessies begeleidt.

Food Mobility & Delivery

(HAL 9)

Maak kennis met ‘klassieke’- en ‘nieuwe’ vervoersmiddelen, partners in maaltijdbezorging en alles voor het inrichten van (maaltijd)bezorging.

Fast Casual en de Lekkerste wedstrijden

(Hal 8)

Een hal vol demo’s, workshops én wedstrijden die inspelen op de nieuwste trend van snel, gezond én duurzaam eten en drinken op high traffic locaties.

Hotel world

(Hal 1)

Hier brengen we hoteltrends in beeld op het gebied van o.a. meubilair, servies, interieur en exterieur. Volg hier een tour naar de mock-up room van Nhow Amsterdam RAI.

Pop-up Bar Experience

(Hal 10 & 11)

Pop-up bars, workshops, demonstraties en Isaac Academy, een bar- en spirit trainingsinstituut. Centraal staan vernieuwingen rondom ambachtelijke merken en alcoholvrije varianten.

Eten & Drinken in de Pop-up Restaurants ook 's avonds

(Hal 5 & Restaurant First Floor)

Dutch Cuisine: verrassende combinaties met groenten op het bord van exclusieve chefs. The Traveller: nieuw concept van Michiel Deenik, Neal Valentijn (Visaandeschelde, The Roast Room) en compagnon Jeroen van Brussel waar wereldse smaken samen komen.

Foodhal

(Hal 7)

Een hal met een Aziatisch paviljoen, een foodmarket, ‘Van Bron tot Bord’ en het Veggie & Fruit paviljoen waar de vegan trend centraal staat. Ook het NK voor Koks vindt hier plaats.

Bellavita Expo - Italiaans genieten

(Elicium)

Van 7 t/m 9 januari presenteren we hier alles over Italiaanse kwalitatieve food-producten en wijnen, met de nadruk op organische en biodynamische producten.

Bier Wereld

(Hal 10 & 11)

Ga mee in de veranderende wereld van bier, craft, alcoholvrije en –arme bieren. Volg workshops, demo’s en tastings en beleef vernieuwende bierconcepten van Löwlander Botanical Brewkitchen en BrewDog Bar Experience.

Street Takeover

Op 7, 8 en 9 januari vanaf 18.00 uur: dé afterparty in de Reguliersdwarsstraat, Amsterdam.
Mis het niet!