Bezoek het Start-upLAB

Ruim 50 start-ups tonen hier hun nieuwste product, dienst of concept. In het theater zijn elke dag pitchsessies en presentaties door jonge ondernemers.


Het Start-upLAB is een bruisende wereld waar de start-up community en de industrie samen worden gebracht om kennis te delen en inspiratie op te doen. Nieuwe initiatieven, producten en diensten worden hier vier dagen lang gepresenteerd én gepitched. Deze playground biedt daarnaast ook een podium voor vruchtbare samenwerkingen:

  • In een interactieve area demonstreren 50 start- en scale ups hun innovatie;
  • Een inspirerende omgeving waar potentiële investeerders en/of klanten beginnende ondernemers kunnen ontmoeten;
  • Het is een plek waar je producten of diensten van start-ups kunt testen en waar de start-up community en de industrie elkaar ontmoeten om te praten over innovatie binnen foodservice;
  • Door middel van ronde tafelsessies, hackathons of start-up challenges komen start-ups en bestaande industrie samen tot nieuwe inzichten en ideeën, welke weer leiden tot nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Op deze pagina vind je meer informatie over wat je kan vinden op het Start-upLAB.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!