Bezoek de PersoneelsHUB

Een plek gericht op de personeelsproblematiek in de horecabranche. Van tips over personeelswerving, arbeidsrechtelijke informatie, duurzame inzetbaarheid en automatiseringsoplossingen tot het binden en behouden van je personeel.


De horecabranche gaat gebukt onder een personeelstekort. Het PersoneelsHUB is onderdeel van het TrendLAB. Hier wordt de bezoeker geïnspireerd en geholpen bij het vinden, binden en boeien van (potentiële) medewerkers. Met behulp van diverse thema’s wordt er ingespeeld op actuele onderwerpen als het selecteren van personeel, werk en welzijn, aangepaste arbeidsvoorwaarden, personeelsbinding, sociaal verantwoord ondernemen, inclusiviteit en de inzet van technologie én slimme oplossingen voor meer efficiëntie.

Kennisdeling, beleving en ontmoeten staat centraal in deze inspirerende omgeving. Hierdoor wordt de impact en de waarde van de (fysieke) ontmoeten vergroot.

Op deze pagina vind je meer informatie over de inhoud van het PersoneelsHUB en de bedrijven die er staan.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!