Het Coffee Concours

Een nieuwe must-visit tijdens Horecava 2023: het Coffee Concours. Hier vind je wat koffie en alles daaromheen bijzonder maakt. Van koffiecocktails tot non-alcoholische specials. Demonstraties, tastings en sprekers brengen de wereld van koffie dichterbij en liefhebbers van koffie bij elkaar.


In hal 12 vind je een nieuwe must-visit tijdens komende editie: het Coffee Concours. Deze plek bied je de gelegenheid om je even terug te trekken, je laptop open te slaan of een telefoontje te plegen. Maar er is ook ruimte om samen te komen, kennis te delen en in gesprek te gaan met bedrijven.

Naast dat je kunt samenkomen en kennis delen op het Coffee Concours, worden er dagelijks ook nieuwe concepten ontwikkeld rondom de elementen koffie, thee, cacao, bakkerij en patisserie. In samenwerking met Springbay maken exposanten een combinatie van één van deze elementen met een cocktail of mocktail van Springbay.

Benieuwd naar meer informatie over het Coffee Concours? Lees het hier.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!