Digitalisering; kans of bedreiging voor gastvrijheid?

Wat het resultaat van gastvrijheid is op tevreden gasten, kan Sergio Vyent (bekend van tv-programma First Dates waar hij als maître van het restaurant actief is) je prima uitleggen. In deze sessie onderzoekt hij de invloed van digitalisering op de gastbeleving samen met René Eijsink.


Vanuit zijn rol als Commercieel directeur bij Eijsink (kennispartner voor het digitaliseren van bedrijfsprocessen) vertelt René over de laatste trends op gebied van digitalisering én geeft antwoord de hamvraag van Sergio…: Is het automatiseren van processen nou juist een kans of bedreiging voor gastvrijheid?

De processen in een restaurant zijn niet hetzelfde als die in een cafetaria en een bar-café is weer geen hotel. Branche specifieke wensen bepalen de manier waarop digitalisering een rol kan spelen in het optimaliseren van processen. Daarbij draait het specifiek om het verbeteren van processen waarbij jouw gasten betrokken zijn: reserveren, selecteren, bestellen, produceren, leveren en betalen. 

Eijsink | Horecava LimitedDoor een nieuwe generatie die overwegend online opgroeit in een veranderde wereld, is digitalisering ook snel veranderd. Welke innovaties op gebied van bestellen, bereiden of bezorgen in een stroomversnelling zijn geraakt hoor je tijdens deze sessie! 


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht