De Horecawereld Draait Door – Restaurant en Café

In deze talkshow gaat de aandacht naar de restaurants en cafés van onze branche. We spreken met Alina Gikis - Manager van Cocktailbar Amehoela, Eser Adiguzel - Commercieel Directeur van Deliveroo, Marc Jitta - Horecadirecteur van Heineken en Ronald Huiskamp - Eigenaar van H-Hospitality. 


We spreken met hen over het de opkomst én toekomst van delivery & takeaway, het ontbrekende perspectief voor de natte horeca en over hoe onze wereld eruit zal zien na deze coronacrisis.

Veel horecabedrijven moeten noodgedwongen hun deuren gesloten houden. Op de achtergrond draaien de tandwielen op volle toeren om het hoofd boven water te houden. Deze ondernemers laten zien hoe veerkrachtig en creatief ze zijn. Het belooft een dialoog te worden waar we de moeilijke vragen aankaarten. Natuurlijk passeren positieve voorbeelden en praktische adviezen de revue.

Een eerste visie van onze sprekers:

    • Marc Jitta: “2020 was een jaar om snel te vergeten, reden te meer om van 2021 samen een onvergetelijk jaar maken”.
    • Ronald Huiskamp: “Meer doen, niet minder”.
    • Alina Gikis: “Dilemma’s: waar geef je je geld aan uit? Je wil zodra we weer open kunnen wat bijzonders neer kunnen zetten en je hebt zeeën van tijd om van alles te regelen”. “Kansen: bezorging uiteraard!Nog een kans is je netwerk. Het heeft mij enorm verbaasd hoe erg vrienden en kennissen voor je klaar staan om te helpen”.
    • Eser Adiguzel: “Eén stap terug, twee vooruit”.

‘De Hotel Wereld draait door’ is een initiatief  van HotelloTOP met Horecava.

Hosts van deze sessies zijn Charles van Gogh en Stefanie van Oorschot van HotelloTOP.


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht