De Horecawereld Draait Door – Catering & Retail

Hier komen de ontwikkelingen in de Catering & Retail aan bod. We zitten aan tafel met Dick Slootweg - Managing Director van Bidfood, Ernest van de Voort - Directeur Marketing & Concepts van Albron, Maartje Nelissen - Chief Flavour en eigenaar van The Food Line-up, Sandra Bosma - Strategic Business Development Manager bij PostNL.


Met hen hebben wij het over de cateringwereld die uitzonderlijk hard is geraakt. En over de retailbranche die naar omstandigheden juist goed heeft gedraaid. Hoe kunnen de branches elkaar helpen en waar liggen de kansen voor beide branches, nu en na de coronacrisis?

Veel bedrijven moeten noodgedwongen hun deuren gesloten houden. Op de achtergrond draaien de tandwielen op volle toeren om het hoofd boven water te houden. Deze ondernemers laten zien hoe veerkrachtig en creatief ze zijn. Het belooft een dialoog te worden waar we de moeilijke vragen aankaarten. Natuurlijk passeren positieve voorbeelden en praktische adviezen de revue.

Een eerste visie van onze sprekers:

    • Dick Slootweg: “Van bitter naar zoet. Het zoet komt 100% zeker!”.
    • Ernest  van de Voort: “Haalbaar + Houdbaar = Schaalbaar”.
    • Maartje Nelissen: “It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent; it is the one most adaptable to change”
    • Sandra Bosma: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

‘De Hotel Wereld draait door’ is een initiatief  van HotelloTOP met Horecava.

Hosts van deze sessies zijn Charles van Gogh en Stefanie van Oorschot van HotelloTOP.


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht