De Groene Horecava Route

De Groene Horecava Route voert de bezoekers van Horecava langs de duurzaamste keuzes van dit moment. Van duurzame verpakkingen tot grootkeuken apparatuur, bekijk welke duurzame opties leveranciers aanbieden.


Horecava staat bomvol met trends en ontwikkelingen en focust dit jaar op drie thema’s: duurzaamheid, personeel en innovatie. Binnen het thema duurzaamheid kunnen bezoekers ‘de Groene Horecava Route’ volgen. Dé route waar leveranciers van grootkeuken apparatuur en verpakkingsmateriaal één of meerdere duurzame opties aanbieden. Deze producten zullen in de stand worden uitgelicht door middel van een vlag/sticker/uithangbordje en is dus op de stand aanwezig te zijn. Tevens wordt de wandeling inclusief de producten beschreven op de (digitale) plattegrond van de Horecava.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!