Culinaire Reis door Vegan Azië


De Vereniging Chinese Horeca Ondernemers (VCHO) zal tijdens de opening van het Aziatisch Paviljoen 2023, een openingsevenement organiseren, genaamd “Culinaire Reis door Vegan Azië”.

De Culinaire Reis door Vegan Azië houdt in dat VCHO chefs van vijf restaurants uitnodigt die de keukens van China, Japan, Korea, India en Thailand vertegenwoordigen. Elk restaurant bereidt een verrassend en lekker vegan gerecht en presenteert deze bij de openingslunch aan de tientallen aanwezige foodjournalisten, -vloggers en -influencers. Hiermee wil VCHO laten zien dat er binnen de Aziatische keuken veel vegan opties mogelijk zijn en dat de dit goed past binnen een gezonde leefstijl. De lunch zal op het Aziatisch Paviljoen bereid en geserveerd worden door de ervaren chefs die ieder zullen laten zien wat hun visie is op gezonde, vegan gerechten uit hun land. Dit evenement vindt plaats op maandag 9 januari en duurt van 12.00 tot 13.45 uur.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!